Pnevmatika King Meiler

King Meiler gume je strokovnjak za pnevmatike, registrirana blagovna znamka, sinonim za kakovost. Obnovljena pnevmatika je rezultat dolgoletne skrbi za ohranjanje virov, ki je bila razvita v desetletjih izkušenj in optimizirana s sodelovanjem v vizionarskih raziskovalnih in razvojnih projektih ter prinaša nove ideje za inovativne rešitve.

Na cesti je specialist za pnevmatike King-Meiler varen spremljevalec za požiralce kilometrov. King-Meiler poskrbi za prevoz gospodarskih vozil in njihovega tovora varno do cilja. Posebne pnevmatike drift King-Meiler pomagajo voznikom driftanja nadzorovati njihovo vozilo - in obstajajo tudi v barvi! Cestni dirkači vseh disciplin bodo zveste spremljevalce našli tudi v pnevmatikah King-Meiler.

Pnevmatika King Meiler avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili King Meiler

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov King Meiler in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

zimske
Celoletne
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.