Pnevmatika Vredestein

Nizozemski proizvajalec Vredestein, ki je v lasti indijske družbe Apollo Tyres Ltd.je postal cenjen za svoj know-how na evropskem trgu, odkar je proizvedel svoje gume Sportrac, o čem so veliko govorili vsi specializirani magazini. Gume, ki jih proizvaja ta firma, so znane po tem, da se optimalno držijo zasnežene ceste . Omogočajo tudi tiho vožnjo na suhih cestah. Profil pnevmatik Vredestein je zelo pogosto netipičen, kar jim daje posebno privlačnost.

Pnevmatika Vredestein avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Vredestein

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Vredestein in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.