Pnevmatika Nankang

Proizvajalec Nankang je svetovno znan na področju pnevmatik in še posebej na Kitajskem, kjer ima svoj sedež. Nankang Rubber Tyre je bil ustanovljen leta 1959 in si je pridobil močan ugled zaradi svojih kakovostnih pnevmatik. Odlikujejo ga pnevmatike, ki nudijo odpor proti visokim temperaturam. Te gume omogočajo odličen oprijem na cestah in se prodajajo po zmernih cenah.

Pnevmatika Nankang avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Nankang

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Nankang in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.