Pnevmatika Sunwide

SUNWIDE je specializirano za načrtovanje, razvoj in izdelavo radialnih pnevmatik, ki se pogosto uporabljajo v PCR, UHP, športnih terenskih vozilih, HT, AT, MT, tovornjakih in avtobusih, v vseh letnih časih in vseh pogojih na cesti. Družba SUNWIDE je ponosna na svojo izjemno raziskovalno-razvojno skupino in napredne preskusne zmogljivosti, ki zagotavljajo odlično in stabilno kakovost njenih izdelkov.

Od ustanovitve podjetja sta bili na trg prišli lansirani dve znamki: SUNWIDE in AVENTUS SUNWIDE sta glavni znamki radialnih pnevmatik za osebna vozila, visoko zmogljivih pnevmatik in LTR. AVENTUS je glavna znamka pnevmatik za tovornjake in avtobuse. Družba z zanesljivo kakovostjo, naprednim dizajnom in izjemno učinkovitimi poprodajnimi storitvami izvaža blagovni znamki SUNWIDE in AVENTUS že v 120 držav.

Pnevmatika Sunwide avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Sunwide

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Sunwide in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.