Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Michelin avtomobil

Pnevmatika Michelin

Michelin spada med najbolj pomembne firme na mednarodnem trgu pnevmatik. Cenjen po vsem svetu za kakovost in odlične dosežke svojih izdelkov, je Michelin mnogokrat zablestel v Formuli 1 in v drugih prestižnih prvenstvih. Michelin je namreč nabolj nagrajen proizvajalec na svetu. Michelin predstavlja tudi zelo veliko finančno moč, posebnost, ki mu omogoča razvoj pnevmatik s tehnološkimi inovacijami.
Proizvajalec, ki je začel svoje storitve v mestu Clermont-Ferrand, izdeluje več kot 3500 tipov pnevmatik, namenjenih prestižnim vozilom. Michelin tudi opremlja nove avtomobile številnih avtomobilskih proizvajalcev, kot so Audi, BMW, Mercedes, Ferrari, Lamborghini... Proizvajalec danes zaposluje več kot 112 000 oseb in ima 69 proizvajalnih mest v 18 deželah.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

Tehnologija znamke Michelin

Premium Touch zaključek

Premium Touch zaključek
Občutek žameta na vidni strani pnevmatike polepša vaše vozilo.

Selfseal

Selfseal
Tehnologija Michelin Selfseal pnevmatiki omogoča samo-zapiranje, takojšnje zamašitev luknje, ki nastane ob stiku z ostrim predmetom.

Track Connect

Track Connect
Tehnologija Michelin Track Connect pošilja stanje pnevmatik vašega vozila na vaš pametni telefon za bolj redno spremljanje.

Acorus

Acorus
Michelin Acorus je tehnološka inovacija, zasnovana za optimizacijo absorpcije močnih udarcev, ne da bi bili poškodovani avtomobil, platišča ali pnevmatike.

Izvirna montaža

Izvirna montaža
Pnevmatike Michelin so originalno nameščene na vozilih največjih avtomobilskih znamk, simbol vrednosti, kredita in zaslug.

Akustična

Akustična
Michelin Acoustic znatno zmanjša hrupne emisije, kar bistveno izboljša udobje vožnje v kabini.

ZP Pnevmatike

ZP Pnevmatike
Pnevmatike ZP so zasnovane za opremljanje vozil znamk BMW, Mercedes, Cadillac in Dodge ter omogočajo mirno vožnjo v primeru predrte pnevmatike, do 80 km, če se hitrost ohranja na največ 80 km/h. Predrt pnevmatik ZP je mogoče popraviti samo enkrat in izključno s strani strokovnjaka.
LiveChat
Whatsapp Messenger