Pnevmatika Blackarrow

Kitajski proizvajalec Black Arrow Tire je bil ustanovljen leta 2016 in proizvaja avtomobilske pnevmatike. Tovarna pripada matični družbi Uninova International Development Limited, ki ji nudi vso finančno podporo za razvoj visokozmogljivih pnevmatik s kvalificiranimi inženirskimi ekipami. Black Arrow Tire želi postati vodilni proizvajalec in proizvajati kakovostne pnevmatike.

Pnevmatika Blackarrow avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Blackarrow

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Blackarrow in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Avtomobil

Gospodarsko vozilo / Kombi

Celoletne
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.