Iskanje po dimenzijah
Možnosti
Vse
Izberite vse Izbriši
0 / 25
Potrdi

Moto gume po nizki ceni : vse znamke na razpolago

Strokovnjak v pnevmatikah, si prizadeva LiderPnevmatik zadovoljiti vse svoje stranke s širokim izborom referenc na skoraj 30 znamk pnevmatik za motorna kolesa med katerimi so najbolj prestižne : Michelin, Pirelli, Dunlop in mnogo drugih.

Za dobro izbiro gume po nizki ceni, ki nabolj ustreza vašemu motorju, vam s pomočjo preciznih tehničnih špecifikacij razložimo lastnosti vsakega profila, kar vam bo pomagalo pri vašemu naročilu preko spleta.

Motokros, za cesto, enduro ali športno, ustreza vsakemu tipu motornega kolesa pnevmatika, skrbno navedena na našem portalu in na razpolago po najboljši ceni trga.

Seznam znamk

Pnevmatike za cestno/športno motorno kolo

Te pnevmatike, ki so idealne za vsakodnevno vožnjo, so uporabne za zelo različne razmere. Vremenske razmere nanje ne vplivajo, ker imajo številne majhne žlebove in zato vedno dober oprijem in obvladljivost. Izdelane so iz odpornega kavčuka in imajo dolgo življenjsko dobo. Kavčuk za pnevmatike za cestna/športna motorna kolesa zaradi številnih inovacij omogoča zmogljivost tudi pri nizkih temperaturah že od prvih kilometrov.

Tekmovalne/dirkalne pnevmatike

Te tekmovalne/dirkalne pnevmatike so mehkejše in imajo minimalen profil, včasih so povsem ravne, se zelo hitro segrejejo in zagotovijo maksimalen oprijem. Odlične so v suhih razmerah, pazite pa, če se vremenske razmere poslabšajo. Če ste pravi dirkač, pa obstaja tudi verzija WET pnevmatik brez profila za vožnjo po mokrem.

Pnevmatike enduro

Te pnevmatike, ki so namenjene za vožnjo 80 % zunaj cest, so zelo zmogljive pri vožnji po pesku, blatu ali za premagovanje manjših ovir. Nekateri profili pnevmatik enduro imajo dovolj veliko kotalno površino za izboljšanje udobja na bitumnu.

Pnevmatike trail

Nova motorna kolesa trail so dandanes zmogljiva in težka. Nič več ni nekdanjih profilov s številnimi žeblji, nove pnevmatike trail so čedalje bolj podobne cestnim pnevmatikam, s tem da omogočajo uporabo po naravnih poteh, kadar si to želite. So za 30 % terensko rabo, vseeno pa bodite pozorni na tlak ob spremembi površine, ki ga za naravne poti znižajte za 0,5 bara.

Pnevmatike po meri

Pri pnevmatikah za motorna kolesa po meri je pomemben predvsem videz. Vendar ne smete pozabiti na njihovo zmogljivost. Motorna kolesa po meri imajo pogosto zelo velik navor in so precej težka, zato imajo te pnevmatike zelo trdo karkaso. Te pnevmatike so bile razvite z najnovejšo tehnologijo, zato so udobne in imajo dober oprijem. Vseeno pa bodite pozorni pri zavijanju s temi pnevmatikami.

Pnevmatike za skuterje

V zadnjih letih so sodobni skuterji čedalje zmogljivejši. Proizvajalci so se temu prilagodili in ponujajo tehnološko čedalje bolj dovršene pnevmatike. Mehke gume, trde gume, mešane gume ali pnevmatike M+S, za vsak tip skuterja se kaj najde.

Pnevmatike za skuterje z mehko gumo zagotavljajo maksimalen oprijem, se pa obrabljajo nekoliko hitreje kot tiste s trdo gumo. Obstajajo pa tudi pnevmatike iz mešane gume, pri katerih je osrednji del trdnejši in odpornejši, robovi pa so mehkejši za boljši oprijem. Nekatere pnevmatike za skuterje imajo oznako M+S, kar pomeni, da so posebej zmogljive na blatu in snegu.

Pnevmatike za motokros/trial

Pri izbiri pnevmatik za motokros je treba biti pozoren na to, da je za suh in kamnit teren boljša trda guma, na mokrem terenu pa je zmogljivejša mehka guma.

LiveChat
Messenger