Pnevmatika Paxaro

Paxaro razvija in proizvaja visokokakovostne pnevmatike za osebna vozila, dostavna vozila in športna terenska vozila. Paxaro je zagotovilo zanesljivosti in visoke kakovosti. Pnevmatike izdelujejo v tovarnah nemškega podjetja Continental, Handlopex S.A. pa je zadolžen za distribucijo po Evropi. 2014 se je začela proizvodnja letnih pnevmatik Paxaro v tovarnah skupine Continental.
2015 je Paxaro lansiral novo paleto tekalnih površin zimskih pnevmatik za osebna vozila.
2016, ponudba Paxaro vključuje letne in zimske pnevmatike za vsa vozila. Roman Baran je poljski kolesar večkratni prvak in viceprvak v vzponu (GSMP) Paxaro ga podpira že vrsto let.

Pnevmatika Paxaro avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Paxaro

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Paxaro in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.