Pnevmatika Tigar

Tigar je proizvajalec pnevmatik srbskega izvora, ki je začel delovati leta 1935. Danes Tigar zaposluje več kot 200 delavcev. Na trgu se hoče uveljaviti kot eden vodilnih proizvajalcev pnevmatik.Leta 1997 se je Tigar pridružil francoski družbi Michelin, eni vodilnih znamk na tem področju , kar mu je omogočilo profitirati od njenih inovacij in tehnološkega napredka . Tigar nudi pnevmatike, ki omogočajo udobno in tiho vožnjo ,hkrati pa zagotavljajo dober oprijem tako na suhem, kot na mokrem cestišču. Znamka Tigar nudi popoln izbor pnevmatik po zelo konkurenčnih cenah.

Pnevmatika Tigar avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Tigar

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Tigar in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.