Izberite si svoje pnevmatike
Več kot 8000 referenc
Brezplačna dostava v 24/72 urah
Od 2 pnevmatik
Montaža pnevmatik
Skoraj 200 montažnih servisov
Varno plačevanje
Plačilo z bančno kartico

Poceni gume za štirikolesnike : širok izbor pnevmatik

LiderPnevmatik nudi zelo širok izbor znamk za štirikolesnike po nizki ceni.

Z uporabo iskalnika boste našli najboljše gume po nizki ceni, ki bodo ustrezale vašemu štirikolesniku. Lahko vam pomagajo tudi nasveti in strokovnost naše ekipe. Od gospodarske do cestne in do športne gume, vam zagotavlja LiderPnevmatik najboljši izdelek za vaš štirikolesnik.

Pnevmatike za štirikolesnike

Seznam znamk

Pnevmatike za rekreacijo/štirikolesnike

Pnevmatike za rekreacijo s štirikolesniki se načeloma uporabljajo za štirikolesnike, ki se uporabljajo občasno. Imajo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno ter zagotavljajo dobro udobje. Z majhnimi žeblji vam bodo zagotovile maksimalen oprijem na vseh vrstah stez.

Struktura cestnih homologiranih pnevmatik za štirikolesnike je zelo podobna avtomobilskim pnevmatikam. Zagotavlja oprijem na suhi in mokri površini. Te pnevmatike so idealne za cestno vožnjo, brez težav pa obvladajo tudi občasno vožnjo po poteh.

Športne pnevmatike za štirikolesnike se pogosto montirajo na štirikolesnike z velikim cilindrom. Zagotavljajo odlično zmogljivost na vseh vrstah površin in stez. S takimi pnevmatikami lahko vozite hitro po vseh vrstah poti.

Te pnevmatike so predvidene za gospodarsko uporabo in z velikimi žeblji zagotavljajo maksimalen oprijem na vseh vrstah terena. Pnevmatike za gospodarsko uporabo štirikolesnikov so zelo odporne in stabilne, zato vam omogočajo prevoz ali vleko materiala na vseh vrstah površin.

Droben namig glede pnevmatik za štirikolesnike: večje kot je število kordnih vložkov, bolj bo pnevmatika odporna. Če se pogosto vozite po kamnitih poteh, izberite tiste z več kordnimi vložki zaradi preprečitve predrtja.

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.