Iskanje po dimenzijah
Možnosti
Vse
Izberite vse Izbriši
0 / 17
Potrdi

Poceni gume za štirikolesnike : širok izbor pnevmatik

LiderPnevmatik nudi zelo širok izbor znamk za štirikolesnike po nizki ceni.

Z uporabo iskalnika boste našli najboljše gume po nizki ceni, ki bodo ustrezale vašemu štirikolesniku. Lahko vam pomagajo tudi nasveti in strokovnost naše ekipe. Od gospodarske do cestne in do športne gume, vam zagotavlja LiderPnevmatik najboljši izdelek za vaš štirikolesnik.

Seznam znamk

Poiščite vse vrste pnevmatik Štirikolesniki

Pnevmatike za rekreacijo/štirikolesnike

Pnevmatike za rekreacijo s štirikolesniki se načeloma uporabljajo za štirikolesnike, ki se uporabljajo občasno. Imajo ugodno razmerje med kakovostjo in ceno ter zagotavljajo dobro udobje. Z majhnimi žeblji vam bodo zagotovile maksimalen oprijem na vseh vrstah stez.

Homologirane cestne pnevmatike

Struktura cestnih homologiranih pnevmatik za štirikolesnike je zelo podobna avtomobilskim pnevmatikam. Zagotavlja oprijem na suhi in mokri površini. Te pnevmatike so idealne za cestno vožnjo, brez težav pa obvladajo tudi občasno vožnjo po poteh.

Športne/tekmovalne pnevmatike za štirikolesnike

Športne pnevmatike za štirikolesnike se pogosto montirajo na štirikolesnike z velikim cilindrom. Zagotavljajo odlično zmogljivost na vseh vrstah površin in stez. S takimi pnevmatikami lahko vozite hitro po vseh vrstah poti.

Pnevmatike za gospodarsko uporabo štirikolesnikov

Te pnevmatike so predvidene za gospodarsko uporabo in z velikimi žeblji zagotavljajo maksimalen oprijem na vseh vrstah terena. Pnevmatike za gospodarsko uporabo štirikolesnikov so zelo odporne in stabilne, zato vam omogočajo prevoz ali vleko materiala na vseh vrstah površin.

Droben namig glede pnevmatik za štirikolesnike: večje kot je število kordnih vložkov, bolj bo pnevmatika odporna. Če se pogosto vozite po kamnitih poteh, izberite tiste z več kordnimi vložki zaradi preprečitve predrtja.

LiveChat
Whatsapp Messenger