Pnevmatika Fronway

Blagovna znamka pnevmatik Fronway, ki je v lasti podjetja Huadong Rubber, je na voljo v več kot 130 državah. S sloganom "Always with U" ("Vedno z vami") Fronway za svojo turistično linijo ponuja raznoliko družino pnevmatik in vsako leto nove modele za vse letne čase in vse vrste cest in vozil (Van, SUV, A/S, PCR, zima, itd.). Oblika in sestava gume se prilagajata vsaki konfiguraciji, da ponudijo dovršene pnevmatike po najboljši ceni.

Še posebej tihi pnevmatiki Fronway bodo zadovoljili najzahtevnejše avtomobiliste, ne glede na njihovo specializacijo.

Pnevmatika Fronway avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Fronway

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Fronway in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.