Pnevmatika Saferich

Družba Shandong Fengyuan Tire Manufacturing Co., Ltd. ima sedež v območju gospodarskega razvoja Yicheng, Zaozhuang, Shandong. Podjetje obvladuje skupina Shandong Energy/Mining Group 81, skupina državnih podjetij, in proizvaja pol-jeklene radialne pnevmatike ter pokriva vsa področja od raziskav in razvoja do proizvodnje in prodaje v okviru modernizacije velikih podjetij.

Družba je leta 2014 zasnovala in načrtovala letno proizvodnjo 20.000.000 pol-jeklenih radialnih pnevmatik, kar je podvojilo letno proizvodnjo teh izdelkov. V dveh ali treh letih bo podjetje lahko proizvedlo 5.000.000 pnevmatik z jeklenim ogrodjem na leto in 20.000.000 pnevmatik s poljeklenim ogrodjem v celotni paleti izdelkov. Njeni vodstveni delavci in zaposleni lahko izkoristijo različne dodatne ugodnosti in vire, zaradi česar je njihovo podjetje v ospredju nacionalne industrije za proizvodnjo pnevmatik.

Ciljanje na vrhunske izdelke, uporaba nizozemskega stroja za oblikovanje VMI, italijanske žične rešetke, nemške proizvodne linije TROESTER, južnokorejskega vulkanizacijskega stroja Donghe dvigujejo proizvodno linije pnevmatik svetovnega razreda s poljeklenim ogrodjem kot tudi kakovost življenja njenega kadra na vodilno raven industrije. Uporaba prvega nanosa nanomaterialov na svetu, nizka temperatura pnevmatike, vulkanizacija z dušikom pri visoki temperaturi in druge napredne tehnologije lahko izboljšajo moč, prilagodljivost, toplotno prevodnost, antistatično lastnost in vzdržljivost pnevmatike. Zmogljivost izdelka je omogočila drugo fazo evropskih kvalifikacij za visoko kakovostno pnevmatiko.

Podjetje je tako lahko v svoje načrtovanje/izdelavo uvedlo vrhunsko mednarodno tehnologijo z raziskovalnim in razvojnim centrom, ki ga vodi tehnično napredna strokovna ekipa in ki se ponaša s 3000-metrskim laboratorijem, opremljenim z nemškim laserskim interferometrom SDS, z nemškimi in ameriškimi testnimi stroji (Aerfamenni), ki omogočajo uporabo reoloških načel in drugih mednarodnih naprednih raziskovalnih metod, opremljeno pa je tudi z drugo eksperimentalno opremo, ki omogoča inovativne raziskave in razvoj vrhunskih ekološko združljivih, varnih, trajnih nedrsečih pnevmatik z veliko odpornostjo, majhnim kotalnim hrupom in protizdrsnimi latnostmi v seriji 6 HP in seriji visoko zmogljivih pnevmatik, pnevmatik za športna terenska vozila in snežnih pnevmatik za 400 različnih specifikacij.

Pnevmatika Saferich avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Saferich

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Saferich in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

4x4 / SUV

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.