Pnevmatika Firemax

Družbo Firemax je leta 2015 v Qingdau na Kitajskem ustanovila skupina visoko usposobljenih in predanih strokovnjakov. Od svoje ustanovitve leta 2015 in skozi leta se je družba Firemax posvečala razvoju svetovno znane proizvodnje, pionirski kakovosti, verodostojnosti in ustvarjalnosti.

Blagovna znamka si prizadeva tudi za to, da se postavi kot vodilna v industriji pnevmatik, saj je specializirana za oblikovanje in izdelavo najrazličnejših pnevmatik: radialne pnevmatike za osebna vozila, visoko zmogljive pnevmatike , pnevmatike za športna terenska vozila, pnevmatike za tovornjake in radialne pnevmatike za lahka tovorna vozila, pnevmatike iz radialnega jekla za tovornjake in avtobuse.

Te pnevmatike so izdelane z uporabo najsodobnejše tehnologije, z vrhunskimi materiali in z uporabo najsodobnejše opreme. Nato se na njih izvaja strog nadzor kakovosti, ki zajema vse faze proizvodnega procesa, od preverjanja surovine do končne odobritve.

Pnevmatika Firemax avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Firemax

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Firemax in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Avtomobil

4x4 / SUV

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.