Pnevmatika Habilead

Shandong Huasheng Rubber Co. je podjetje, specializirano za proizvodnjo pnevmatik. Družba, ustanovljena leta 1994, se nahaja v mestu Guangrao v bližini mesta Dongying v provinci Shandong in pokriva 55 hektarjev. Osredotoča se na proizvodnjo kakovostnih in okolju prijaznih pnevmatik za avtomobile in tovornjake.

Habilead je ena izmed blagovnih znamk skupine. Svoje dejavnosti je razširila na množico vrhunskih blagovnih znamk pnevmatik, oblikovanih s kakovostnimi materiali in opremljenih z vrhunskim profilom pnevmatik, ki zagotavlja dober oprijem na cesti in varno vožnjo. Med različnimi znanimi blagovnimi znamkami je Habilead Tyres tista, ki si prizadeva za odličnost na trgu in oblikovanje imena, ki mu lahko zaupate po vsem svetu.

Habilead ponuja privlačno paleto znamk pnevmatik, ki nudijo neprimerljiv oprijem in vzdržljivost. Asortiman pnevmatik Habilead je primeren za gospodarska in težka tovorna vozila ter za majhna osebna vozila.

Pnevmatika Habilead avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Habilead

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Habilead in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

4x4 / SUV

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.