Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Hankook avtomobil

Pnevmatika Hankook

Hankook je bil ustanovljen leta 1941. Danes spada med najbolj pomembne proizvajalce pnevmatik na svetu. Hankook nudi širok izbor pnevmatik za osebna vozila, kombije, športne terenske avtomobile, avtobuse in tovorna vozila v 185 deželah. Hankook je po prihodku sedmi proizvajalec na svetu.Korejska družba posveča posebno pažnjo raziskovanju in razvoju, tako lahko ponuja gume vrhunske kakovosti.
Za Hankook dela več kot 14000 uslužbencev s sedeži v štirih krajevnih centrih. V tujini ima 20 filijal in 5 centrov po vsem svetu za raziskovanje in razvoj. 70 % prihodkov izvira (ednina) iz tujskih trgov.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

Tehnologija znamke Hankook

Originalna oprema pri številnih proizvajalcih

Originalna oprema pri številnih proizvajalcih
Pnevmatike Hankook so originalno nameščene na modelih številnih proizvajalcev, ki s tem izkazujejo svoje zaupanje in priznanje blagovni znamki.

Industrija na vrhu tehnologije

Industrija na vrhu tehnologije
Hankook veliko stavi na raziskave in razvoj, da bi lahko ponudil vedno boljše pnevmatike. Z namenom zaščite svojega znanja je znamka v Južni Koreji registrirala več kot 1.000 patentov in več kot 140 po vsem svetu.

Globalni uspeh

Globalni uspeh
Pnevmatike Hankook so univerzalne in se prodajajo v milijonih po vsem svetu. To so njihovo razmerje med kakovostjo/ceno in njihove zmogljivosti, ki naredijo razliko pri strankah.
LiveChat
Whatsapp Messenger