Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Headway avtomobil

Pnevmatika Headway

Headway Technology Group je raznoliko podjetje s sedežem v mestu Dongying v provinci Shandong na Kitajskem. Tam proizvaja različne vrste pnevmatik, vključno z radialnimi pnevmatikami za osebna vozila, pnevmatikami TBR, diagonalnimi pnevmatikami OTR in diagonalnimi pnevmatikami za tovornjake in avtobuse. V zadnjem času je nabor izdelkov in storitev, ki jih lahko ponuja, razširjen, vključno z izdelavo litih platišč in litijevih baterij in drugih izdelkov, pri čemer ostaja v veliki meri osredotočen na proizvodnjo pnevmatik za tovornjake in avtomobile.

S sodelovanjem z vodilnimi univerzami v državi je podjetje sposobno slediti ustvarjanju novih tehnologij, izboljšanju sestavnih delov in razvoju trendov v celotni kitajski industriji pnevmatik. Skupina je uspešno pridobila številne certifikate, vključno z ISO9001, TS16949, GB / T24001, GB / T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC in SONCAP.

Skupina Headway je s strogim vodenjem kakovosti in proizvodnje vzpostavila strateško partnerstvo z velikimi proizvajalci tovornjakov, kot je Sinotruck. Do danes je letna zmogljivost podjetja 12 milijonov enot radialnih pnevmatik za osebna vozila in 1,2 milijona enot pnevmatik TBR. Do konca leta 2015 bo skupina to številko povečala na 30 milijonov enot radialnih pnevmatik za osebna vozila in 3 milijone pnevmatik TBR.

Headway zagotavlja raznolikost svojega razvoja in osredotočenost na poslovni model, ki bo koristil vsem za njegovo prihodnjo strategijo rasti. S sposobnostjo prisluhniti tržnim pričakovanjem in zagotavljanjem visokokakovostnih izdelkov uporabnikom želi skupina dodati vrednost svetovnemu gospodarstvu in si zgraditi ugled kot podjetje svetovnega razreda.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

Letna
celoletne

Gospodarska vozila / Kombije

Letna
LiveChat
Whatsapp Messenger