Pnevmatika Wanda

Blagovno znamko Wanda izdeluje na Kitajskem podjetje Tianjin Wanda Tire Group Co Ltd. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1988 in proizvaja pnevmatike za OEM (proizvajalci originalne opreme) in kupce na trgu rezervnih delov.

Tianjin Wanda Tire Group Co., Ltd. je eden največjih proizvajalcev pnevmatik in zračnic na Kitajskem. Podjetje se je rodilo leta 1988 in od svojega ustanovitve stalno raste. Njena tovarna je popolnoma opremljena z najsodobnejšimi proizvodnimi obrati, ki proizvajajo visokokakovostne izdelke, ki se nato tržijo v 30 provincah, mestih in avtonomnih regijah Kitajske. Tržni delež je višji kot 30%. Wanda svoje izdelke izvaža tudi v približno 40 držav in regij. Da bi razvila nove izdelke in izboljšala njihovo kakovost, Wanda uporablja najsodobnejšo tajvansko opremo in njihove napredne proizvodne tehnike. Poleg tega podjetje redno izobražuje svoje delavce in drugo osebje za različne vidike industrije pnevmatik, da lahko svojim strankam nudi najboljše storitve. Na Kitajskem je podjetje prvo pridobilo certifikat ISO 9002 med vsemi podjetji v tem sektorju. Podjetje ima tudi certifikat Ministrstva za promet ZDA (DOT). Certifikat je bil podeljen leta 1999, številka pa je "DOT5Y". Nekateri artikli imajo tudi certifikat E-MARK.

Pnevmatika Wanda avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Wanda

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Wanda in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.