Pnevmatika Toyo

Toyo je japonski proizvajalec, katerega strokovnost je cenjena po vsem svetu. Ogromna izkušnja, ki si jo je pridobil v več kot 60ih letih na tem področju, mu je omogočila osvojiti mednarodni trg. V ZDA ima hčerinske družbe že več kot 50 let. Gume Toyo izvažajo v Ameriko, v Evropo, na Srednji Vzhod, v Azijo in Oceanijo. Vse se je začelo leta 1945, ko je G. Rikimatu Tomihisa ustanovil družbo Toyo Tyre and Rubber Co, Ltd. Toyo proizvaja pnevmatike vrhunske kakovosti v širokem izboru gum, ki pokrivajo skoraj celoten trg. Najbolj cenjena guma znamke je Toyo Proxes T1. Toyo prav tako sodeluje na različnih avtomobilskih prvenstvih.

Pnevmatika Toyo avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Toyo

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Toyo in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.