Pnevmatika Gripmax

Blagovna znamka Gripmax se je uveljavila kot vrhunski izdelek, ki ustreza avtomobilskim zahtevam v Evropi, Južni Ameriki, na Bližnjem vzhodu, v Aziji in Avstraliji. Vozil, opremljenih s pnevmatikami Gripmax, je na stotine tisočev.
Pnevmatike Gripmax so edinstvene po svoji zasnovi in ​​proizvodnji, kar vključuje najboljše materiale, najboljšo tehnologijo in najboljši možni proizvodni postopek. Ekipe si s strastjo prizadevajo zagotoviti, da so na voljo številne velikosti, razvoj novih naprednih proizvodnih procesov in sistemi za nadzor kakovosti v ospredju tehnologije. Gripmax s ponosom ponuja kakovostne cestne in terenske pnevmatike, ki izpolnjujejo in presegajo pričakovanja kupcev.

Pnevmatika Gripmax avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Gripmax

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Gripmax in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.