Pnevmatika Gislaved

Znamko pnevmatik Gislaved sta ustanovila leta 1893 brata Carl in Wilhelm Gislow na Švedskem. To je bil eno od prvih podjetij na svetu, kateremu je uspelo iznajti pnevmatiko z radialno strukturo. Dejstvo, da je dolga leta v lasti družbeContinental, je prispevalo k njegovi po vsem svetu priznani strokovnosti Na krilih svojega uspeha, je Gislaved poskušal izboljšati kakovost, zanesljivost in dolgotrajnost svojih pnevmatik

Danes nudi celoten izbor vseh tipov pnevmatik za limuzine, mestne avtomobile, gospodarska vozila, športno-terenska vozila. Ta pnevmatika je posebno učinkovita v skrajnih vremenskih razmerah .Gume Gislaved izvažajo po celi Evropi. Znamka je posebno cenjena po svojih zimskih gumah.

Pnevmatika Gislaved avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Gislaved

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Gislaved in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.