Pnevmatika Antares

Ime "Antares" izvira iz velike rdeče zvezde (ozvezdja Škorpijon) v galaksiji zaradi odlične odpornosti proti obrabi, popolne prilagodljivosti površine in značilnosti, podobnih škorpijonom.

Antares, je sinonim za zagrizenost in trajnost.

Antares je celotna filozofija znamke, ki gre s pogumom in brez strahu hrabro naprej. Zahvaljujoč dolgoletnim raziskavam in tehnološkemu razvoju so pnevmatike Antares dosegle najvišjo stopnjo prilagodljivosti in prevlado njihove dosledne in zanesljive zmogljivosti. Antares kot nova sila v industriji pnevmatik predstavlja napovedujočo se prihodnost in potrjuje njeno močno vitalnost. Antares ima: avtohtono prednost svoje blagovne znamke, kakovostne tehnologije in inovativno oblikovanje svojih skulptur.

Antares na svetu ustvarja nov model pnevmatik z inovativno tehnologijo, učinkovit center za raziskave in razvoj, ki ga vodi strokovna skupina, ki se nenehno povečuje svojo sposobnost tehnoloških inovacij in izboljšuje izdelke glede na zakasnitev obrabe, varnost in udobje, da si prisluži zaupanje lastnikov vozil po vsem svetu... Pnevmatike Antares so že pokrile nabor najrazličnejših pnevmatik za vozila od srednjega do visokega cenovnega razreda, terenske pnevmatike, izjemno zmogljive pnevmatike, snežne pnevmatike in pnevmatike, odporne na predrtje.

Pnevmatika Antares avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Antares

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Antares in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

4x4 / SUV

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.