Pnevmatika Austone

Pnevmatike Austone proizvaja od leta 1999 družba Cooper Chengshan Tyre, ki je nastala po združenju med ameriškom podjetjem Cooper Tire in tretjim največjim kitajskim proizvajalcem Shangdon Chengshan.>br>
Znamka Austone nudi kakovostne gume po ugodni ceni, ki povezujejo udobno vožnjo z varnostjo v vseh razmerah.

Od leta 2011 izvažajo pnevmatike Austone v več kot 100 držav po vsem svetu.

Pnevmatika Austone avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Austone

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Austone in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.