Pravilnik o Zasebnosti & Cookies

AD Tyres International SLU se zavezuje spoštovanju in zaščiti vaše zasebnosti ter varnosti kateri koli osebnih informacij, ki ste nam jih zaupali. Naš Pravilnik o Zasebnosti pojasnjuje, kako naše podjetje ravna z informacijami, ki jih dobimo od vas.

V tem Pravilniku o Zasebnosti, omembe o "mi" ali "nas, nam..." predstavljajo AD Tyres International SLU, registrirano podjetje v Nemčji,
katerega matična številka je NRT : L-711448-M in katerega poslovalnica je v Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella,Andorra .

Ta Pravilnik o Zasebnosti velja za katero koli osebno informacijo, ki nam jo zaupate preko spletne strani od Liderpnevmatik.si in/ali katero koli drugo spletno stran, ki pripada AD Tyres International SLU (Spletne strani), tudi ko nas kontaktirate na kakršni koli drugi način. Če nam zaupate vaše osebne podatke in/ali če vi uporabljate Spletne strani ter kupite katerega koli od naših izdelkov ali uslug, se s tem strinjate z vsebino tega Pravilnika o Zasebnosti.

Pravilnik o Zasebnosti je poleg Splošnih pogojev uporabe na naših Spletnih straneh (dostopne so na spletu na naslovu https://www.liderpnevmatik.si/splosni-prodajni-pogoji).

Če se ne strinjate s pogoji tega Pravilnika o Zasebnosti, vas prosimo, da prenehate uporabljati naše spletne stani.

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo izključno v skladu z Zakoni o varstvu zasebnih podatkov (2004), o Zasebnosti in Elektronskih Komunikacijah (EK Direktiva) o Predpisih leta 2003 in o katerem koli drugem ustreznem zakonu.

Če imate vprašanja ali komentarja o obravnavi vaših osebnih informacij, nam pišite elektonsko sporočilo na naslovu support(at)liderpnevmatik(dot)si, ali nam pišite na AD Tyres International SLU Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella,Andorra .

Kako in kakšne informacije zbiramo ?

Kadar uporabljate Spletne strani, ali nas kontaktirate preko pošte, telefona, faksa, elektronske pošte, lahko zbiramo, shranjujemo in uporabljamo nekatere objavljene osebne informacije, kot so ime, položaj, rojstni datum, telefonska številka, številka faksa ali mobitela, naslov e-pošte in podatki o vašem vozilu ter opravljeni nakupi z detajli o srečanju za montiranje blaga s plačilom. Če je potrebno, lahko te informacije vključujejo tudi fotografsko identifikacijo in dokazilo o naslovu.

O vas lahko tudi pridobivamo informacije preko tretjih oseb (kot so zasebni kreditni uradi) ki jih smejo objavljati. Lahko zbiramo tudi detajle o naslovu internetnega protokola vašega računalnika ali vaših naprav, ki jih samodejno zbira naš spletni strežnik. Z uporabo piškotkov lahko zbiramo informacije, kako in kdaj obiskujete in uporabljate naše spletne strani in usluge.

Piškotki

Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na vašo napravo ob vašem obisku nekaterih spletnih mest ali uslug kot so Liderpnevmatik.si. Piškotki se potem vračajo k izvirnim spletnim stranem ob vsakem poznejšem obisku.

Nadzor nad piškotki od AD Tyres International SLU.

Lahko nadzirate uporabo piškotkov. Lahko izbrišete in blokirate vse piškotke na naših spletnih straneh, vendar nekatere deli naših Spletnih strani ne bodo več delovali. Za podrobnejše informacije o nadzoru nad piškotki, prosimo, da si ogledate https://www.aboutcookies.org/.

Na kakšen način lahko uporabljamo vaše podatke

V okviru zbiranja zgoraj omenjenih Informacijj ("Informacije"), se strinjate s tem, da lahko shranjujemo Informacije in da te Informacije lahko uporabljamo mi sami ali kakršna koli tretja oseba ki jih obdeluje za nas.

Informacije lahko uporabljamo za naslednje namene (kot ustrezne):

 1. za izpolnjevanje naročila in za kakršne koli pogodbene sporazume med nami.
 2. da bi vam zagotovili sporočilo o naročilu in potrdili naročilo.
 3. za pošiljanje naših rednih obvestil (komunikacije preko pošte, elektronske pošte, telefona, tekstnih sporočil, slik, faksa in SMS), o značilnosti, izdelkih ter uslugah, dogodkih in ugodnih ponudbah. Takšna obvestila lahko vključujejo reklame, ki jih pošiljamo preko tretjih oseb kot so firme ali združbe. Takšna obvestila lahko uporabljajo detajle o vašem vozilu in o njegovi registraciji.
 4. za tržne raziskave, vključno statistične analize obnašanja uporabnika, kar lahko pošiljamo tretjim osebam v zbirni in anonimizirani obliki.
 5. da bi vam zagotovili individualizirano brskanje po spletu med uporabo Spletnih strani.
 6. da bi vam zagotovili za vas ustrezneje reklame med uporabo Spletnih strani.
 7. za boljši nadzor in razvoj naših Spletnih strani in za izboljšanje naših kampajn učinkovitosti na naših Spletnih straneh.
 8. da se podrejamo vsem zakonskim in pravnim zahtevam.
 9. za naše poslovne in računovodske evidence.
 10. za usposabljanje naših zaposlenih.
 11. Podatke zbiramo tudi v naslednje namene : za tehniški nadzor Spletnih strani, za vašo boljšo uporabo Spletnih strani, za raziskave in razvoj, da bi ustregli strankom, za marketing, in za usmerjanje reklam. Vsi navedeni elementi služijo vašim osebnim preferencam.
 12. Informacij ne bomo prodajali tretjim osebam za njihovo osebno uporabo

Uvedli smo tehniške in organizacijske ukrepe, da bi preprečili izgubo ali nedovoljen dostop do vaših osebnih informacij. Kljub našim naporom, da bi vam zagotovili varnost vaših podatkov, vas prosimo, da bodite pozorni, ker ne moremo zagotoviti varnosti vaših informacij prenesenih preko spleta.

Če ste proti, da uporabljamo vaše informacije

Če nočete več, da pošiljamo naši Firmi ali tretjim osebam vaše podatke za tržne namene, ali če nočete sprejeti tržnih obvestil od AD Tyres International SLU prosimo, da nam pišete na : AD Tyres International SLU, Marketing department Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra, ali nam pošljete elektronsko sporočilo na : support(at)liderpnevmatik(dot)si, z vašim imenom, naslovom in elektronsko pošto (če jo imate) in nas obvestite o uporabah ki jih hočete izbrisati.

Varnost

Razumemo, da je med plačilom varnost vaših podatkih zelo pomembna za vas, dejansko pa je tudi za nas. Obstajajo različni načini s katerimi zagotavljamo varnost vaših podatkov med plačilom na spletu :

Vsa plačila debetnih in kreditnih kartic bodo obdelana preko našega ponudnika plačilnih storitev HIPAY. HIPAY je akreditiran s PCI Security Standards Council in njegov sistem upošteva PCI Data Security Standard. Vse transakcije, ki vsebujejo informacije kartic, se prenašajo na spletu v šifrirani obliki Secure Socket Layer (SSL) protokola, trenutno s simetričnim algoritmom, katerega dolžina ključa šteje minimalno 128 bitov.

Poleg tega, plačila preko kartic potrjuje HIPAY , ki uporablja sistem bančnih institucij za potrjevanje transakcij. Visa and Mastercard Secure code preverjata sistem (v besedilu skupaj imenovan kot 3D Secure).

Vaše pravice

Imate pravico do kopije vaših osebnih podatkov. Prosimo, da to omenite na tem naslovu spodaj, če si to želite.

Posodobljanje

Pridružujemo si pravico do spremembe in občasnega posodobljanja Pravilnika o Zasebnosti, zatorej morate redno pregledovati naše Spletne strani. Vaša uporaba Spletne strani bo pričala, da ste seznanjeni s trenutnim Pravilnikom o Zasebnosti v rabi.

Zadnjo posodobljanje Pravilnika o Zasebnosti 15/05/2018