Politika zasebnosti

  1. Splošna načela
  2. Kakšna je opredelitev pojmov z uporabo velike črke?
  3. Zakup za kaj?
  4. Za katero pravno utemeljitev so vaši podatki zbrani in uporabljeni pri AD Tyres?
  5. Kateri podatki so zbrani?
  6. Kako se uporabljajo vaši podatki?
  7. Kako dolgo so podatki shranjeni?
  8. Kateri so vaši podatki v skupni rabi?
  9. Ali so vaši podatki preneseni zunaj Evropske unije?
  10. Kako so vaši podatki zaščiteni?
  11. Kakšne so vaše pravice?
  12. Kako AD Tyres zbira podatke za mladoletnike?
  13. Kaj pa piškotki in druge podobne tehnologije sledenja?
  14. Nekateri dodatni elementi na socialnih omrežjih
  15. Kakšne so posledice aktiviranja zunanje povezave?
  16. Kako boste obveščeni o spremembah listine?
  17. Kako stopiti v stik z nami?

1. Splošna načela

Družba AD Tyres International SLU, družba Andorranskega prava družbe societat limitada unipersonal s kapitalom 100.000,00 evrov, vpisana v register trgovanja in družbe Andorra pod številko 16339, katere sedež se nahaja Carrer Bonaventura Armengol št. 10, Edifici Monclar, Blok št. 1, Despatx št. 111-112, ANDORRA LA VELLA (Kneževina Andora), e-pošta: cm (a) adtyre.com, telefon: +376 810 888, (v nadaljnjem besedilu: AD Tyres ), ki izvajajo e-poslovanje preko spleta https://www.liderpnevmatik.si/ (v nadaljnjem besedilu " spletno mesto ") prodaja pnevmatik in pripadajočih izdelkov.

V okviru te dejavnosti mora družba AD Tyres zbrati na spletu ali po telefonskih podatkih, ki neposredno ali posredno identificirajo stranke, uporabnike spletne strani ali katero koli tretjo stranko (v nadaljevanju: " Zaskrbljene osebe " ali " Tebe ") in opravite obdelavo te podatke.

AD Tyres pripisuje velik pomen skladnosti obdelave teh podatkov z veljavno zakonodajo in zlasti z Andorranskim zakonom št. 15/2003 z dne 18. decembra 2003, ki velja za varstvo osebnih podatkov in Uredbo (EU) 2016/679 Evropske Parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 (v nadaljnjem besedilu " RGPD ").

Obveščeni ste, da je Evropska komisija s sklepom z dne 19. oktobra 2010 izjavila, da Andora šteje za ustrezno raven varstva osebnih podatkov, prenesenih iz Evropske unije.

V skladu s členom 27 RGPD je družba AD Tyres kot zastopnik v Evropski uniji imenovala družbo MAXI TIRE LTD - družbo, ustanovljeno po irskem pravu v obliki družbe z omejeno odgovornostjo, registrirano v trgovskem registru Irske pod številko 545522, s sedežem v Hardcourt Center Block 3, Hardcourt Road, Dublin 2 (Irska).

Vabljeni ste, da pozorno preberete ta pravilnik o zasebnosti (v nadaljnjem besedilu: listina ) in preberite njegovo vsebino.

2. Kakšna je opredelitev kapitaliziranih izrazov?

Besede ali besedne zveze, ki se začnejo z veliko črko, imajo opredeljeno spodnjo opredelitev.

AD Tyres
pomeni družbo, opredeljeno v prvem odstavku člena 1 .
zakup
opredelitvi iz člena 1 .
Račun stranke
se nanaša na račun, ki ga lahko katera koli stranka ustvari s https://www.liderpnevmatik.si/moj-racun/ .
Pogoji prodaje
pomeni splošne pogoje prodaje AD AD Tyres, dostopne na naslovu https://www.liderpnevmatik.si/splosni-prodajni-pogoji .
Podatki
pomeni vse osebne podatke, tj. vse podatke, ki se nanašajo na določeno ali določljivo fizično osebo, pri čemer se razume, da je oseba, ki jo je mogoče neposredno ali posredno identificirati s sklicevanjem na identifikator, kot so ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator ali en ali več posebnih elementov, značilnih za njegovo fizično, fiziološko, gensko, psihološko, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.
Podatki banke
opredelitvi iz člena 5 .
Podatki naročila
opredelitvi iz člena 5 .
Geolokacijski podatki
opredelitvi iz člena 5 .
Navigacijski podatki
opredelitvi iz člena 5 .
Podatki tretjih oseb
opredelitvi iz člena 5 .
Podatki urejevalnika storitev
opredelitvi iz člena 5 .
Podatki tretjih oseb
opredelitvi iz člena 5 .
Zadevne osebe)
opredelitvi iz člena 1 .
Izdelek (-i)
pomeni pnevmatike ali povezane proizvode (platišča, verige itd.), ki jih ponujajo na spletni strani AD Tyres.
rgdp
opredelitvi iz člena 1 .
Spletna stran
opredelitvi iz člena 1 .
Zdravljenje (-e)
pomeni vsak posel ali niz transakcij, ki se lahko izvajajo ali ne, in se uporabljajo za avtomatizirane procese in se uporabljajo za podatke, kot so zbiranje, registracija, organizacija, strukturiranje, zadrževanje, prilagajanje ali spreminjanje, pridobivanje, posvetovanje, uporaba, prenos, druga oblika zagotavljanja, usklajevanja ali medomrežnega povezovanja, omejitve, izbrisa ali uničenja.
Ti
opredelitvi iz člena 1 .

3. Zakup za kaj?

Ta listina je na voljo med zbiranjem vaših podatkov, da bi zagotovili popolno preglednost vaše obdelave podatkov, ki jo je opravil AD Tyres, z zagotavljanjem jedrnatih informacij, enostavno dostopnih, enostavnih za razumevanje in formuliranih v jasnih in preprostih pogojih .

V primeru, da katera koli od informacij ni dovolj jasna, vas vabimo, da nas kontaktirate na vaše udobje bodisi tako, da pošljete e-poštno sporočilo na naslov cm (a) adtyre.com ali prek kontaktnega obrazca, ki je na voljo tukaj .

Listina velja za vaše podatke, ki jih zbira in obdeluje družba AD Tyres v naslednjih dejavnostih in za katere je AD Tyres vodja obdelave:

  • Vaša uporaba strani, vključno z enostavno navigacijo na njem;
  • ustvarjanje in uporabo vašega naročniškega računa prek spletne strani;
  • nakup izdelkov, ki jih ponuja AD Tyres prek spletne strani; ali
  • vsak stik s storitvijo za stranke.

Ta listina se ne uporablja za nobeno drugo obdelavo podatkov, ki se izvaja v drugačnem kontekstu, kot je opisano zgoraj.

Listina se ne uporablja za nobeno drugo obdelavo podatkov, za katero AD Tyres ni upravljavec obdelave.

4. Za katero pravno utemeljitev so vaši podatki zbrani in uporabljeni pri AD Tyres?

AD Tyres naredi točko zbiranja in obdelave vaših podatkov samo na podlagi ene od naslednjih pravnih utemeljitev:

  • Soglasje : to je jasno pozitivno dejanje z vaše strani, s katerim na prostem, specifičnem, razsvetljenem in nedvoumno izražate svoje strinjanje z obdelavo vaših podatkov;
  • Izvajanje pogodbe : to je zbiranje in obdelava vaših podatkov, potrebnih za izvedbo prodajne pogodbe med vami in AD Tyresom ali predpogodbenimi ukrepi, ki so bili posredovani vaši zahtevi (vsaka zahteva iz prejšnjega dela naročilo in vnesena v glede na slednje);
  • Legitimni interes : to je zbiranje in obdelava vaših podatkov za legitimne interese AD Tyres ali tretje osebe (npr. Iskanje, preprečevanje goljufij itd.), Razen če vaši interesi ali temeljne pravice in svoboščine, ki bi zahtevali zaščito vašega Podatki (npr. Zasebnost ali podjetniška svoboda);
  • Pravna obveznost : to je zbiranje in obdelava vaših podatkov, naloženih AD Tyres, s katero koli pravno ali upravno določbo ali sodnim ali upravnim organom (npr. Obveznosti, ki jih naloži država, v kateri želite obiskati).

5. Kateri podatki so zbrani?

Podatki, zbrani na izrecno zahtevo AD Tyres

AD Tyres Izrecno zahtevate zbiranje podatkov v različnih časih in zlasti med:

  • uporaba strani, vključno z enostavno navigacijo na spletni strani;
  • dokončanje naročila na spletni strani;
  • oblikovanje računa stranke na spletnem mestu; ali
  • vsako komuniciranje s službo za stranke.

Ko naročite naročilo v imenu tretje osebe na spletnem mestu, se strinjate, da boste s temi podatki posredovali in zagotovili soglasje k tej politiki zasebnosti.

Ti zbrani podatki (v nadaljnjem besedilu: podatki o naročilih) vsebujejo zlasti:

  • Vaše ime ;
  • Tvoje ime ;
  • Vaš datum rojstva
  • Vaš poštni naslov
  • Vaš email naslov
  • Vaša telefonska številka ;
  • Tvoja država ;
  • Vaša davčna številka znotraj Skupnosti.

V smislu plačila so ti podatki, zbrani na naši izrecni zahtevi (v nadaljnjem besedilu " bančni podatki "), sestavljeni iz številke vaše kreditne kartice, datuma prenehanja veljavnosti in CVC (ali vizualnega kriptograma na hrbtni strani kartice).

Nekateri podatki o naročilu (ime, priimek, naslov, telefonska številka, država, e-poštni naslov) in podatki o bančništvu pogojujejo sklenitev pogodbe z AD Tyres. Zato vam bomo s kakršnimi koli potrpljenji, ki nam bodo posredovali te podatke, preprečili, da dokončate naročilo.

Podatki, ki jih samodejno zberejo AD Tyres

AD Tyres se morajo v vaši napravi (računalnik, tablični računalnik, mobilni telefon itd.) Zbirati, zlasti med vašim brskanjem na spletnem mestu, nekaterim vašim podatkom. Te podatke je mogoče zbirati tudi, če ni naročila.

Ti podatki (v nadaljnjem besedilu " tehnični podatki ") vsebujejo zlasti:

  • Vaš naslov IP (identifikacijska številka, dodeljena vaši napravi kot del njene povezave z internetom);
  • Vaš naslov MAC (fizična identifikacijska številka, shranjena na omrežni kartici ali omrežnem vmesniku);
  • Vaša IMEI številka (identifikacijska številka vašega mobilnega telefona);
  • operacijski sistem vaše naprave (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS itd.);
  • Vaš mobilni operater;
  • Vaš ponudnik internetnih storitev
  • brskalnik, ki ga uporabljate (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox itd.); ali
  • časovni pas, ki ga uporablja vaša naprava.

Podatki, ki se samodejno zbirajo prek vaše naprave, so prav tako sestavljeni iz podatkov o vaši plovbi (v nadaljevanju " Navigacijski podatki "), na primer:

  • strani, ki ste jih obiskali;
  • datum vašega obiska;
  • čas, porabljen za vsako obiskano stran;
  • povezave, ki ste jih aktivirali;
  • ponudbe, s katerimi ste se posvetovali;
  • izdelke, ki ste jih iskali;
  • naročila, ki ste jih naredili; ali
  • Vaše potrošniške navade izdelkov.

Podatki, zbrani samodejno prek vaše naprave, so lahko še vedno sestavljeni iz vaših podatkov o geolokaciji (v nadaljnjem besedilu " Geolokacija podatkov "), če sta vaša naprava in / ali vaš spletni brskalnik nastavljena na ta način.

Podatki, ki jih posredujejo socialne mreže ali drugi založniki storitev informacijske družbe

AD Tyres sčasoma lahko prejmejo svoje podatke prek prenosa izdajatelja socialne mreže (Facebook, Twitter itd.) Ali drugih izdajateljev storitev informacijske družbe, vključno z:

  • Brskanje po prostoru, namenjenem AD pnevmatikam ali spletnemu mestu v določenem družabnem omrežju;
  • Vaša uporaba funkcij na spletnem mestu, katere značilnosti bi bile povezane s socialnim omrežjem ali drugo storitvijo informacijske družbe;
  • ustvarjanje računa stranke, če se boste odločili za registracijo s prenosom podatkov iz socialnega omrežja (zlasti Facebook) ali izdajatelja storitev informacijske družbe (zlasti Google).

Ti podatki, ki jih družba AD Tyres zbira prek socialnih omrežij ali drugih izdajateljev storitev informacijske družbe (v nadaljnjem besedilu: Podatki o urejanju storitev ), sestavljajo predvsem:

  • Podatki o naročilu, ki jih zbere ustrezni izdajatelj storitev (vključno s fotografijami vas); ali
  • Tehnični podatki ali navigacijski podatki, ki jih zbere ustrezni izdajatelj storitev.

Če želite omejiti zbiranje teh podatkov, vas vabimo, da stopite v stik z izdajateljem zadevne storitve in / ali spremenite parametre zaupnosti vašega računa, povezanega s to storitvijo.

Podatki, ki jih predložijo tretje osebe

AD Tyres se lahko zahteva, da zbirajo svoje podatke prek tretjih oseb, s katerimi ima AD Tyres pravna in / ali gospodarska razmerja, vključno z:

  • povezane družbe;
  • poslovni partnerji; ali
  • drugi neodvisni viri.

Ti podatki (v nadaljnjem besedilu: podatki tretjih oseb ) vsebujejo zlasti identifikacijske podatke ali so povezani z uporabo izdelka ali storitve, ki jo predlaga zadevna tretja stranka, kateri podatki so bili zbrani in obdelani. zadevna tretja oseba.

6. Kako se uporabljajo vaši podatki?

Spodnja tabela prikazuje glavne značilnosti obdelav, ki jih izvajajo AD Tyres glede vaših podatkov.

Če želite več informacij o namenih ali zadevnih podatkih, vas AD Tyres vabimo, da se obrnete na službo za pomoč strankam, bodisi tako, da pošljete e-pošto na naslov cm (a) adtyre.com ali prek kontaktnega obrazca, ki je na voljo tukaj .

Ime zdravljenja cilje Pravna utemeljitev Zadevni podatki
red
  • Odgovorite na vse vaše zahteve za oddajo naročila
  • Upoštevajte in izvršite svoje naročilo
Pogodba
  • Podatki naročila
Transakcija
  • Izvršite plačilo naročila
  • Upravljanje bančnih transakcij z zavrnitvijo
Pogodba
  • Podatki banke
Terjatve do plačil
  • Upravljajte vse trditve imetnika kartice, uporabljene pri plačilu naročila
Pogodba
  • Podatki o bančništvu (brez HVAC)
Poprodajne storitve
  • Upravljajte svoje zahtevke
  • Obvestilo o spremembi Listine ali Splošnih prodajnih pogojev
  • Upravljanje odnosov s strankami (zahteve, komentarji in predlogi) po naročilu
  • Upravljanje vračil
Pogodba
  • Podatki naročila
  • Podatki o bančništvu (brez HVAC)
Račun stranke
  • Olajšajte nadaljnja naročila, tako da se izognete ponovnemu vnosu izdelkov, ki so že bili sporočeni AD Tyres
Soglasje
  • Podatki naročila
  • Podatki o bančništvu (brez HVAC)
glasilo
  • Izvedite naročnino na naš newsletter
Soglasje
  • Podatki naročila (e-poštni naslov)
AD Tyres komercialne ponudbe
  • Izvajajte direktne marketinške akcije na izdelke AD Tyres
Legitimni interes (1)
  • Podatki naročila
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
  • Podatki o izdajatelju storitve
  • Podatki tretjih oseb
Ciljno oglaševanje
  • Prilagodite naša oglaševalska sporočila svojim potrebam in navadam, zlasti na spletnem mestu
Privolitev (piškotki)
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
Uporabniška izkušnja
  • Prilagodite izkušnjo vašega spletnega mesta glede na vaše potrebe in vaše navade
  • Pospešite svojo navigacijo na spletnem mestu
Privolitev (piškotki)
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
Geolokacija
  • Navedite orodje za iskanje najbližjih zbirnih mest na vašo lokacijo
Soglasje
  • Geolokacijski podatki
Statistika
  • Voditi in analizirati statistične študije
Legitimni interes (2) in privolitev (piškotek)
  • Podatki naročila
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
Kakovost
  • Analizirajte tehnične težave, s katerimi se srečuje uporaba strani
  • Odkrij nepravilnosti v informacijskem sistemu
Legitimni interes (3)
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki
goljufije
  • Odkrivanje ponarejanja in tehnoloških goljufij
Legitimni interes (4)
  • Podatki naročila
  • Tehnični podatki
  • Navigacijski podatki

(1) Pravni interes je naveden v uvodni izjavi (47) RGPD, ki navaja: " Obdelava osebnih podatkov za namene iskanja se lahko šteje za storjeno, da bi zadostila legitimnemu interesu ". Ta legitimni interes vključuje vzdrževanje rednega poslovnega odnosa z vami.

(2) Pravni interes družbe AD Tyres je samoocenjevanje in izboljšanje s pomočjo statističnega orodja.

(3) Pravni interes družbe AD Tyres je zagotoviti kakovost svoje storitve.

(4) Pravni interes družbe AD Tyres je preprečiti goljufije.

7. Koliko časa trajajo podatki?

AD Tyres naredi točko hranjenja vaših podatkov v obliki, ki omogoča identifikacijo, ki ne presega tistega, ki je potreben za namene, za katere so obdelani.

Spodnja tabela prikazuje obdobja hrambe za vsako vrsto podatkov, odvisno od obdelave, za katero se uporabljajo.

Podatki Zdravljenje Rok uporabnosti aktivne snovi (1) Rok uporabnosti v vmesnem arhiviranju (2)
Podatki naročila red 5 let od zadnjega naročila n / a
Poprodajne storitve 5 let od zadnjega naročila n / a
Račun stranke 5 let od zadnje prijave na račun stranke
ali
Do preklica privolitve, če se zgodi prej
n / a
glasilo Dokler se ne odjavite n / a
AD Tyres komercialne ponudbe 2 leti od zadnjega naročila n / a
Statistični podatki 5 let od zadnjega naročila 10 let od zbiranja ustreznih podatkov
goljufije n / a 10 let od zbiranja ustreznih podatkov
Podatki banke
(brez HVAC)
Transakcija Do polnega plačila naročila n / a
Terjatve do plačil n / a 13 mesecev od datuma bremena
ali
15 mesecev v primeru odloženega plačila
Poprodajne storitve Do izteka obdobja, v katerem se AD Tyres zaveže, da vam povrne naročilo (vključno z odpovednim rokom ali odpovednim rokom naročila) n / a
Račun stranke 5 let od zadnje prijave na račun stranke
ali
Do preklica privolitve, če se zgodi prej
ali
Do izteka veljavnosti bančnih podatkov, če se pojavijo prej
n / a
Tehnični podatki AD Tyres Komercialna Ponudba 13 mesecev od zbiranja s piškotkom n / a
Ciljani oglasi
Uporabniška izkušnja
Kakovost
Statistika
goljufije n / a 13 mesecev od zbiranja s piškotkom
Navigacijski podatki AD Tyres Komercialna Ponudba 13 mesecev od zbiranja s piškotkom n / a
Ciljani oglasi
Uporabniška izkušnja
Kakovost
Statistika
goljufije n / a 13 mesecev od zbiranja s piškotkom
Geolokacijski podatki Geolokacija Čas, potreben za označitev najbližje zbirne postaje n / a
Podatki o izdajatelju storitve AD Tyres komercialne ponudbe 2 leta iz zbirke n / a
Podatki tretjih oseb AD Tyres komercialne ponudbe 2 leta iz zbirke n / a

(1) Ohranjanje aktivne baze podatkov je sestavljeno iz ohranjanja zadevnih podatkov v podatkovni bazi, ki se uporablja za zadevno obdelavo.

(2) Vmesno arhiviranje je shranjevanje podatkov pod pogoji omejenega dostopa (i) bodisi v posebno arhivsko zbirko podatkov, ločeno od aktivne baze podatkov, z omejenim dostopom samo tistim, ki jih zanima. vedo zaradi svoje funkcije, (ii) v aktivni bazi podatkov, pod pogojem, da so Arhivirani podatki ločeni z logično ločitvijo (upravljanje pravic dostopa in pravic), da jih onemogoči posameznikom, ki jih več ne zanimajo za njihovo zdravljenje.

8. Koga se delijo podatki?

AD Tyres lahko del vaših podatkov delijo z drugimi subjekti, navedenimi spodaj. Vsekakor družba AD Tyres deli te podatke le v mejah, kar je nujno potrebno za zagotovitev namena obdelave podatkov s strani AD Tyres ali za zagotovitev natančnega in legitimnega namena, ki ga določi ta prejemnik.

Podizvajalci AD Tyres

AD Tyres morajo deliti nekatere svoje podatke s podizvajalci, ki delujejo zlasti v okviru dobave svojih izdelkov. Deljenje podatkov s temi subjekti je potrebno za izvedbo naročila. AD pnevmatike deli le podatke, ki so nujno potrebni za izvedbo misije, zaupane svojim podizvajalcem, potem ko jim je po pogodbi zagotovil tako visoke zaveze, kot jih imajo te listine pri varstvu vaših podatkov.

Subjekti skupine, ki jim pripada AD Tyres

AD Tyres morajo deliti nekatere svoje podatke z drugimi subjekti v skupini, v katero spada AD Tyres, da bi vas bolje seznanili. Za te druge subjekte veljajo podobne obveznosti kot za AD Tyres za zaščito vaših podatkov.

Izdajatelji storitev tretjih oseb

AD Tyres morajo deliti nekatere svoje podatke s storitvenimi izdajatelji tretjih oseb, ki se uporabljajo v zvezi z dobavo izdelkov AD Tyres prek spletne strani (izdajatelji socialnih medijev, storitve informacijske družbe, ponudniki gostovanja itd.). Deljenje podatkov s temi založniki je potrebno za delovanje ustreznih storitev tretjih oseb. AD Tyres samo delijo podatke, ki so nujno potrebni za uporabo teh storitev tretjih oseb. AD Tyres vas vabi, da se posvetujete s politiko zasebnosti vsakega od teh urednikov.

Izjemni primeri

AD Tyres se lahko zahteva, da svoje podatke delijo na izjemen način v naslednjih primerih: (i) v zvezi z združitvijo pridobitev celotnega ali dela AD Pnevmatik, dodelitev sredstev ali katere koli druge podobne transakcije, (ii) kadar je takšna razdelitev določena z zakonom, predpisom, pristojnim sodnim ali upravnim organom; ali (iii) za zaščito pravic in / ali varnosti posameznika, za preprečevanje ali ukrepanje v zvezi z nezakonitimi ali domnevnimi nezakonitimi dejavnostmi ali za zaščito pravic, lastnine in varnosti AD pnevmatik; (iv) izpolnjevati in jamčiti zaveze družbe AD Tyres v vašem interesu v okviru te listine.

9. Ali so vaši podatki preneseni zunaj Evropske unije?

Vaši podatki se obdelujejo in shranjujejo predvsem na ozemlju Kneževine Andore, kjer se nahaja AD Tyres, ki se nahaja zunaj Evropske unije.

Evropska komisija je z odločbo z dne 19. oktobra 2010 izjavila, da Andora šteje za ustrezno raven varstva osebnih podatkov, prenesenih iz Evropske unije.

AD Tyres je imenovala družbo MAXI TYRE LTD - družba irskega prava oblike zasebne družbe z omejeno odgovornostjo, registrirano v irskem trgovinskem registru pod številko 545522, katere sedež je na Hardcourt Center Block 3, Hardcourt Road, Dublin 2 (Irska) - kot predstavnik v Evropski uniji v skladu s členom 27 BDP.

AD Tyres ne morejo izključiti, da se vaši podatki prenesejo na druga ozemlja zunaj Evropske unije (EU) in Evropskega gospodarskega prostora (EGP), zlasti na območjih, kjer je stopnja zaščite osebja osebnih podatkov v primerjavi z Evropsko unijo nižja.

V slednjem primeru se AD Tyres zaveže, da bo preveril obstoj ukrepov ali sprejel ustrezne ukrepe za zagotovitev zadovoljive ravni varstva vaših podatkov, kot so:

  • odločitev o ustreznosti Evropske komisije zadevne države;
  • standardne pogodbene klavzule Evropske komisije ali standardne pogodbene klavzule, ki jih sprejme nadzorni organ, na katere se naslovnik predloži;
  • notranja pravila podjetja;
  • odobrenega kodeksa ravnanja ali odobrenega certifikacijskega mehanizma (vključno s zavezujočo in izvršljivo zavezo prejemnika, ki ni članica EU, da uporabi ustrezne zaščitne ukrepe);
  • upravni dogovor ali pravno zavezujoče in izvršljivo besedilo, sprejeto za sodelovanje med javnimi organi.

10. Kako so vaši podatki zaščiteni?

AD Tyres je uvedel ustrezne fizične, tehnične, upravne in organizacijske zaščitne ukrepe za zaščito vaših podatkov pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, izgubo, naključnim uničenjem, poškodbo, krajo ali nepooblaščenim ali nezakonitim razširjanjem takšnih podatkov.

Kljub nenehnim prizadevanjem, se AD Tyres ne more zavezati, da bo zagotovil rezultat v smislu varnosti vaših podatkov in vas vabi, da poročate o morebitnih težavah, ki bi jih imeli znani.

Če želite to storiti, se obrnite na službo za stranke po vaši želji bodisi tako, da pošljete e-poštno sporočilo na cm (a) adtyre.com ali prek kontaktnega obrazca, ki je na voljo tukaj .

11. Kakšne so vaše pravice?

V skladu z veljavno zakonodajo imate spodaj navedene pravice glede na vaše podatke:

  • pravica do dostopa do vaših podatkov : to je možnost, da od AD Tyres pridobite kopijo vaših podatkov, ki jih obdelajo AD Tyres, in bistvene značilnosti njihove obdelave (namene, kategorije podatkov, prejemniki, rok uporabnosti, vaše pravice do te podatke, pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu in, če je primerno, vir zbiranja podatkov in obstoj avtomatskega odločanja na podlagi teh podatkov;
  • pravica do popravka vaših podatkov : to je možnost, da od AD Tyres dobite čim prej popravke vaših podatkov, ki bi bili netočni ali glede na namene obdelave nepopolni;
  • pravica do brisanja vaših podatkov : to je možnost, da iz AD Tyres čim prej pridobite svoje podatke zaradi enega od naslednjih razlogov:
    1. ti podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
    2. Prekličete svoje soglasje, na katerem temelji obdelava takih podatkov, pod pogojem, da za takšno obdelavo ni druge pravne podlage;
    3. Nasprotujete obdelavi teh podatkov pod spodaj navedenimi pogoji v zvezi s svojo pravico do ugovora;
    4. Podatki so bili predmet nezakonite obdelave;
    5. Podatke je treba izbrisati, da izpolnijo zakonsko obveznost, ki jo predvideva zakonodaja Evropske unije ali francoska zakonodaja, za katero veljajo AD Tyres; ali
    6. Podatki so bili zbrani kot del storitev informacijske družbe, ki so na voljo otrokom.
  • pravica do nasprotovanja obdelavi vaših podatkov : to je možnost ugovarjanja obdelavi vaših podatkov, ki jih opravi AD Tyres (vključno z profiliranjem na podlagi te utemeljitve), če ta obdelava dejansko ni utemeljena s strani AD Tyres, na podlagi legitimnih in prepričljivih razlogov, ki bi prevladali nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami ali za odkrivanje, uveljavljanje ali zaščito pravic na sodišču.
    Prav tako imate možnost ugovarjati obdelavi za namene iskanja (vključno s profiliranjem, če je povezana s takšnim iskanjem).
    Nazadnje, v smislu zdravljenja za statistične namene je možnost nasprotovanja takemu ravnanju iz razlogov, ki se nanašajo na vašo posebno situacijo.
  • pravica do omejitve obdelave vaših podatkov : to je možnost, da od AD Tyres dobite omejitev obravnave v enem od naslednjih primerov:
    1. v obdobju, ki je potrebno za preverjanje točnosti podatkov s strani AD Tyres, ko izpodbijate točnost takih podatkov;
    2. Nasprotujem izbrisu podatkov pred nezakonito obdelavo in namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;
    3. Podatki niso več koristni za AD Tyres v kontekstu namena obdelave, vendar ostanejo potrebni za vas kot del ugotavljanja, uveljavljanja ali zaščite pravic na sodišču;
    4. za čas, ki je potreben, da ugotovite, ali imajo legitimni razlogi, ki jih zasleduje podjetje AD Tyres, prevladati nad vašim, ko ste na tej podlagi nasprotovali obravnavi.
  • pravica do prenosljivosti vaših podatkov : to je možnost, da od AD Tyres dobite sporočilo o vaših podatkih, ki ga dobite AD Tyres, v strukturirani, pogosto uporabljeni in strojno berljivi obliki in prenos teh podatkov drugemu subjektu (ta prenos je zagotovljen s strani You ali, če je tehnično izvedljiv, s strani AD Tyres) in če obdelava, opravljena z uporabo avtomatiziranih postopkov, temelji na privolitvi ali pogodbi;
  • pravica do preklica vašega soglasja : to je možnost, da prekličete soglasje k kakršni koli obdelavi vaših podatkov, ki je bila opravljena na podlagi vašega predhodnega soglasja.

Za uveljavljanje zgoraj omenjenih pravic vas vabimo, da se nam pridružite ob vašem udobju

  • tako da pošljete e-poštno sporočilo na: cm (a) adtyre.com
  • ali z izpolnitvijo obrazca za stike, ki je na voljo tukaj .

Če želite čim učinkoviteje obravnavati vašo zahtevo, vas AD Tyres vabi, da jo natančno in podrobno obrazložite in priložite kopijo vaše osebne izkaznice.

Imate tudi:

  • pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu : to je možnost, da vložite pritožbo pri pristojnem nadzornem organu, zlasti v državi članici, v kateri je vaše prebivališče. Tvoje delovno mesto ali kraj, kjer bi prišlo do kršitve se je zgodilo, če menite, da obdelava podatkov v zvezi z vami predstavlja kršitev zakona.

Da bi olajšali uresničevanje te pravice, boste v spodnji tabeli našli kontaktne podatke nadzornih organov držav članic.

država članica Nadzorni organ Kontaktni podatki
Nemčija Bundesbauftragte für den Datenschutz und informationsfreiheit Husarenstraße 30
53117 Bonn, Nemčija
Tako. + 49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Faks +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
Avstrija Österreichische Datenschutzbehörde Hohenstaufengasse 3
1010 Wien (Avstrija)
Tako. + 43 1 531 15 202525
Faks +43 1 531 15 202690
dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
Belgija Komisija za varstvo zasebnosti Rue de la Presse 35
1000 Bruselj (Belgija)
Tako. + 32 2 274 48 00
Faks +32 2 274 48 10
commission@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
Bolgarija Komisija za varstvo osebnih podatkov 2, prof. Dr. Tsvetan Lazarov
Sofija 1592 (Bolgarija)
Tako. + 359 2 915 3523
Fax +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
Ciper Komisar za varstvo osebnih podatkov 1 Iasonos Street,
1082 Nikozija (Ciper)
PO Box 23378, CY-1682 Nikozija
Taki. + 357 22 818 456
Faks: +357 22 304 565
commissioner@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
Hrvaška Hrvaška agencija za varstvo osebnih podatkov Martićeva 14
10000 Zagreb (Hrvaška)
Taka. + 385 1 4609 000
Fax +385 1 4609 099
azop@azop.hr ali info@azop.hr
http://www.azop.hr
Danska Datatilsynet Borgergade 28, 5
1300 Kopenhagen K (Danska)
Tako. + 45 33 1932 00
Faks +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
Španija Agencia de Protección de Datos C / Jorge Juan, 6
Madrid 28001 (Španija)
Tako. + 34 91399 6200
Faks +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
Estonija Estonski inšpektorat za varstvo podatkov (Andmekaitse Inspektsioon) Väike-Ameerika 19
10129 Talin (Estonija)
Tako. + 372 6274 135
Faks +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/en
Finska Urad varuha človekovih pravic za varstvo podatkov PO Box 315
FIN-00181 Helsinki (Finska)
Tako. + 358 10 3666 700
Faks: +358 10 3666 735
tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
la France Nacionalna komisija za informatiko in svoboščine - CNIL 8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Pariz, Cedex 02 (Francija)
Tako. + 33 1 53 73 22 22
Faks +33 1 53 73 22 00
n / a
http://www.cnil.fr
Grčija Helenski organ za varstvo podatkov Kifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Atene
Tako. + 30 210 6475 600
Faks +30 210 6475 628
contact@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
Madžarska Komisar za varstvo podatkov Madžarske Szilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budimpešta (Madžarska)
Tako. + 36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
Irska Komisar za varstvo podatkov Kanalska hiša
Cestna postaja
Portarlington
Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Tako. + 353 57 868 4800
Fax +353 57 868 4757
info@dataprotection.ie
http://www.dataprotection.ie
Italija Garant za protezione dei dati personali Piazza di Monte Citorio, 121
00186 Roma (Italija)
Tako. + 39 06 69677 1
Faks +39 06 69677 785
garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
Latvija Podatkovni državni inšpektorat Režiser: gospa Sign Plumina
Blaumana ul. 11 / 13-15
1011 Riga (Latvija)
Tako. + 371 6722 3131
Faks +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
Litva Državno varstvo podatkov Žygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius (Litva)
Tako. + 370 5 279 14 45
Faks +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
luksemburg Nacionalna komisija za varstvo podatkov 1, Rock'n'Roll Avenue
L-4361 Esch-sur-Alzette (Luksemburg)
Tako. + 352 2610 60 1
Fax +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
Malta Urad komisarja za varstvo podatkov 2, Airways
High Street House, Sliema SLM 1549 (Malta)
Tako. + 356 2328 7100
Faks +356 2328 7198
commissioner.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
Nizozemska Authorizeit Persoonsgegevens Prins Clauslaan 60
PO Box 93374
2509 Den Haag / Haag (Nizozemska)
Tako. + 31 70 888 8500
Faks +31 70 888 8501
info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
Poljska Urad generalnega inšpektorja za varstvo osebnih podatkov - GIODO ul.Stawki 2
00-193 Varšava (Poljska)
Tako. + 48 22 53 10 440
Faks +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
http://www.giodo.gov.pl
Portugalska Comissão Nacional Protecção de Dados - CNPD R. de São. Bento, 148-3 °
1200-821 Lisboa (Portugalska) Taksi
+ 351 21 392 84 00
Faks +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
Češka Urad za varstvo osebnih podatkov Urad pročlenuje oseben udatu
Pplk. Sochora 27
170 00 Praga 7 (Češka)
+ 420 234 665 111
Fax +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
Romunija Nacionalni nadzorni organ za obdelavo osebnih podatkov B-dul Magheru 28-30
Sektor 1, BUCUREŞTI (Romunija)
Taka. + 40 21 252 5599
Faks +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
Velika Britanija Urad za informiranje Water Lane, Wycliffe House
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Združeno kraljestvo)
+ 44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
Slovaška Urad za varstvo osebnih podatkov Slovaške republike Hraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovaška)
: .: 421 2 32 31 32 14
Faks: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
Slovenija Informacije Komisije Zaloška 59
1000 Ljubljana (Slovenija) Takoj
. + 386 1 230 9730
Fax +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
Švedska Datainspektionen Drottninggatan 29
5. nadstropje
8114
104 20 Stockholm, Švedska
Taka. + 46 8 657 6100
Faks +46 8 652 8652
datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Kako AD Tyres zbira podatke za mladoletnike?

Izdelki, ki jih AD Tyres prodaja na svoji spletni strani, niso namenjeni mladoletnikom. Posledično AD Tyres ne obravnava podatkov, povezanih z mladoletniki, ali ne more domnevati, da se podatki obiskovalcev spletnega mesta ali njihovih strank neposredno ali posredno nanašajo na mladoletnike.

13. Kaj pa piškotki in druge podobne tehnologije sledenja?

AD Tyres uporabljajo piškotke in druge podobne tehnologije, ki lahko zbirajo nekatere od vaših podatkov. Ti piškotki lahko izboljšajo izkušnjo brskanja na spletnem mestu, nam posredujejo informacije o delovanju in kakovosti naše strani ter prispevajo k zagotavljanju ciljnega oglaševanja.

AD Tyres zbira vaše predhodno soglasje preko pasice na domači strani med prvo povezavo s temi računalniškimi orodji. AD Tyres ponovno zahteva vaše soglasje pod enakimi pogoji ob koncu trinajstih mesecev po prejšnjem zbiranju vašega dovoljenja.

AD Tyres močno vas vabi, da se za več informacij obrnete na stran »Piškotki« na svoji spletni strani.

14. Nekateri dodatni elementi na socialnih omrežjih

Stran uporablja vtičnike in druge funkcije družabnih omrežij, ki jih objavijo tretje družbe (npr. Facebook itd.).

Če delate prek vtičnikov (npr. S klikom na gumb »Všeč« ali »Deli«), bodo nekateri podatki (vključno s tehničnimi podatki in navigacijskimi podatki) poslani in shranjeni na strežniku, ki upravlja zadevno socialno mrežo. Ta podatki bodo nato obdelali ta tretja stranka v skladu s pogoji in nastavitev računa v tem socialnem omrežju.

Če ne želite, da podjetje tretje osebe, ki upravlja družabno omrežje, da poveže podatke, zbrane prek strani, na vaš odprte uporabniške račune v obravnavanem socialnem omrežju, se morate pred obiskom spletnega mesta odjaviti iz tega socialnega omrežja.

Vsekakor pa uporabo teh vtičnikov ali gumbov upravljajo ti izdajatelji drugih izdajateljev socialnih medijev in so izključno urejeni s pogoji, ki vas povezujejo s socialnim omrežjem, katerega član ste. Vabimo vas, da preberete te pogoje, ki jih uporabljajo ti izdajatelji drugih družbenih medijev.

15. Nekateri dodatni elementi na geolokaciji

AD Tyres uporablja podatke o geolokaciji, zbrane prek vašega brskalnika in / ali naprave, s katero obiskujete spletno mesto.

Dostop do teh podatkov iz nastavitev teh orodij. AD Tyres vas vabi, da se posvetujete s politiko zasebnosti (ali katerim koli povezanim dokumentom) dobaviteljev teh orodij in / ali spremenite nastavitev teh orodij, preden se posvetujete s spletno stranjo, če ne želite, da AD Tyres obravnava vaše podatke o geolokaciji.

16. Kakšne so posledice aktiviranja zunanje povezave?

Spletna stran AD Tyres vam lahko ponudi zunanje hypertext povezave, ki vas usmerjajo na druga spletna mesta ali tehnološka orodja. Dostop do teh vsebin z aktiviranjem zunanje povezave ni več v tej listini. Zato vas vabimo, da se posvetujete s politiko, ki jo izdajatelj uporablja za te vsebine glede varstva vaših podatkov. AD Tyres ni odgovoren za zbiranje ali obdelavo vaših podatkov iz te vsebine.

17. Kako boste obveščeni o spremembah listine?

AD Tyres morajo redno spreminjati to listino, da bi upoštevale zakonodajne spremembe glede varstva vaših podatkov.

AD Tyres vas obvešča o vsaki spremembi ali posodobitvi prek obvestila, poslane na vaš e-poštni naslov in / ali očitno obvestilo na spletni strani.

18. Kako stopiti v stik z nami?

AD Tyres vam je na voljo, da odgovorite na vsa vaša vprašanja o tej listini.

Če želite stopiti v stik z nami, vas vabimo, da se nam pridružite ob vašem udobju:

  • tako da pošljete e-poštno sporočilo na: cm (a) adtyre.com
  • ali z izpolnitvijo obrazca za stike, ki je na voljo tukaj .