Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Kapsen avtomobil

Pnevmatika Kapsen

Shandong Huasheng Rubber Co. je podjetje, specializirano za proizvodnjo pnevmatik. Ustanovljeno je bil leta 1994 in se razteza na površini 55 hektarjev v mestu Guangrao v bližini mesta Dongying v provinci Shandong in se osredotoča na proizvodnjo kakovostnih in okolju prijaznih pnevmatik za avtomobile in tovornjake z uporabo opreme iz Japonske, Nemčije, Amerike in Italije. Zahvaljujoč velikim zmogljivostim raziskav in razvoja, napredni opremi in napredni svetovni tehnologiji se TBR in radialne pnevmatike za osebna vozila izvažajo v Evropo, Ameriko, na Bližnji vzhod, Afriko in Oceanijo.

Družba Shandong Huasheng Rubber Co je od ustanovitve v skladu s svojim konceptom "Zaveza za proizvodnjo kakovostnih pnevmatik", pa tudi s krepitvijo nadzora kakovosti in izvajanjem svoje dinamične strategije z ustvarjanjem priznane blagovne znamke prerasla v sodobno veliko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo pnevmatik za tovornjake in avtomobile.

Proizvodnja TBR je uspešno prestala kvalifikacije ISO 9001 in certificiranje GCC (Zaliv), SONCAP (Nigerija), DOT (ZDA), ECE (Evropa), INMETRO (Brazilija). Tovarna, namenjena radialnim pnevmatikam za osebna vozila, zavzema površino 40 hektarjev. Zahvaljujoč napredni tehnologiji in tuji inženirski ekipi je mogoče izdelati radialne pnevmatike z jeklenim trupom za tovornjake, pnevmatike za osebna vozila in lahke tovornjake v vseh velikostih. Letna proizvodna zmogljivost je 3.500.000 enot TBR in 15.000.000 enot radialnih pnevmatik za osebna vozila z več kot 100 velikostmi in modeli.

Avto/ Osebna Vozila

LiveChat
Whatsapp Messenger