Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Continental avtomobil

Pnevmatika Continental

Continental velja za enega največjih proizvajalcev pnevmatik v Nemčjiza kompaktna vozila in vozila srednjega in višjega razreda. Dosegel je četrto mesto na svetu. Continental se zavezuje za pnevmatike, ki kombinirajo varnost in inovacije z dolgotrajnostjo.

Danes je že več kot tretjina avtomobilov opremljena z gumami Continental. Z več kot 140 let izkušenj in strokovnosti, si je pridobil Continental močan ugled na vsem svetu.

Prav ta proizvajalec je s številnimi inovacijami pripomogel h globokim spremembam na področju pnevmatik. Da bi ohranil prvo mesto na tržišču, Continental investira velike vsote denarja za raziskavo in razvoj izdelkov vrhunskega razreda

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

Tehnologija znamke Continental

Sila vektoriranja

Sila vektoriranja
Nov pnevmatik Sport Contact 6 vključuje tehnologijo Force Vectoring, ki jo določa nov dizajn tekalne plasti, ki povzroča znatno izboljšano stabilnost pnevmatika, kot tudi povečano odvajanje odvečne vode z razširitvijo utorov in brazd, kar močno zmanjšuje tveganje za akvaplaning.

ContiSupportRing (CSR)

ContiSupportRing (CSR)
Zahvaljujoč CSR ali ContiSupportRing, lahko vozilo zdaj nadaljuje pot, če doživi predrto pnevmatiko.
Načelo je osnovno: klasična pnevmatika in platišče vključujeta lahki obroč iz nerjavečega jekla na prilagodljivem nosilcu.
ContiSupportRing je popolnoma zasnovan za klasična platišča in pnevmatike z širokimi stranicami in profili.

ContiSeal

ContiSeal
Continental je razvil tehnologijo ContiSeal™, ki deluje z začasnim zamaševanjem, če se tekalna plast prebode. Vsaka prebadanje, ki ga povzroči zunanji dejavnik, kot je žebelj, ne zahteva več ustavitve vozila ali takojšnje zamenjave pnevmatike. Upoštevajte, da zamašitev ostane učinkovita tudi v primeru izmetavanja tujka.
Kako to deluje? Pnevmatika, ki koristi tehnologijo ContiSeal™, ima tekalno plast prekrito z zamašitveno snovjo z gosto in lepljivo teksturo, učinkovito pri 80 % prebadanj. Kompatibilne z vsako platišče, pnevmatiko, ki vključuje to inovativno tehnologijo, označuje simbol ContiSeal™ na boku.

ContiSilent ™

ContiSilent ™
Continental je razvil tehnologijo ContiSilent™ za zmanjšanje hrupa pnevmatik. Notranji hrupi so močno zmanjšani, ne glede na površino ceste, z delovanjem poliuretanske pene, ki deluje kot absorbent, prisotne v notranjosti tekalne plasti preko lepila. Upoštevajte, da temperature nimajo vpliva na strukturo te pene.

ZeroDegree

ZeroDegree
Popolna stabilnost pri visoki hitrosti zagotavlja jeklena pasova pri nič stopinjah.

Multigrip

Multigrip
MultiGrip ponuja pnevmatiki postopen oprijem z edinstveno mešanico, ki je izdelana med fazo proizvodnje z nadzorovano operacijo pečenja pnevmatike.

RainGrip

RainGrip
Mešanica Wet Grip vsebuje še več silike, da doseže maksimalno oprijemljivost na mokri cesti ter povečano prevoženo razdaljo.

Ročno izdelano v Nemčiji

Ročno izdelano v Nemčiji
Večina naših radialnih pnevmatik je bila izdelana v Korbachu ob jezeru Eder v Nemčiji, in to že od nekdaj, in je plod strastnega dela strokovnjakov z različnimi kompetencami. Ne pozabite na to!

MileagePlus

MileagePlus
Tehnologija MileagePlus vključuje spojino, ki izjemno poveča prevožene kilometre, hkrati pa ohranja izjemno upravljivost.

EasyHandling

EasyHandling
Tehnologija EasyHandling ohranja lepo upravljivost pnevmatike, tudi če motorno kolo prejme zelo visoke žiroskopske sile, kot so strme krivine. V vseh situacijah, s katerimi se srečujemo, sta natančnost vožnje in občutek za cesto resnično maksimizirana.

GripLimitFeedback

GripLimitFeedback
Komunikacija med voznikom in pnevmatiko je še povečana z inovativno tehnologijo GripLimitFeedback, ki omogoča zgodnejše povratne informacije v situaciji maksimalnega nagiba, da zagotovi boljše ravni nadzora in varnosti.

TractionSkin

TractionSkin
Inovativna površina pnevmatike TractionSkin se odlikuje z dezenom, katerega mikro hrapavost izboljšuje oprijem na cesti. Utekanje je skoraj odpravljeno z delovanjem inovativne prevleke plesni, ki odpravlja potrebo po uporabi sredstev za odstranjevanje plesni.

Inteligentni senzorji za pnevmatike Continental

Inteligentni senzorji za pnevmatike Continental
Senzorji za pnevmatike Continental so srce dveh digitalnih sistemov za nadzor pnevmatik Continental, ContiPressureCheck™ in ContiConnect™. Inteligentni senzorji neprestano merijo temperaturo in tlak zraka znotraj pnevmatike ter zagotavljajo podatke, ki se lahko prikažejo na vaši armaturni plošči, bodisi znotraj voznikove kabine ali na spletnem portalu, ki omogoča nadzor celotne flote. Pnevmatike Conti CrossTrac so odlične kakovosti. Vaše podjetje ima popolno rešitev, saj se popolnoma prilagajajo digitalnim sistemom za nadzor pnevmatik Continental.
LiveChat
Whatsapp Messenger