Splošni pogoji prodaje

Naši splošni pogoji prodaje vas poskušajo seznaniti z vašimi pravicami.

Opravljanje naročila

Takoj po naročilu uporabnika na naši spletni strani, preverimo razpoložljivost izdelkov, da bi omogočili hitro dostavo. Če izdelka ni na razpolago, vrnemo denar stranki v roku 48 ur.

Izdelek

Za Informacije o tehničnih lastnostih izdelkov AD TYRES INTERNATIONAL SLU ni odgovoren. To so informativni podatki iz različnih virov.

Stranka se mora potruditi, da najde izdelek prilagojen svojemu vozilu. AD TYRES INTERNATIONAL SLU ne bo plačal poštnih stroškov za zavrnitev blaga, če izdelek ni ustrezen.

Prix

Cene se spreminjajo večkrat na dan. AD TYRES INTERNATIONAL SLU si pridržuje pravico zvišanja in znižanja cen svojih izdelkov ter stranke, ki so izdelek že naročile, nimajo pravice do finančnega povračila.

Dostava

Dostava se opravi za vsoto, napišeno na košarici med nakupom. Naša družba odgovorja za tveganje v primeru kraje ali izgube vašega blaga. Odgovorni smo tudi za problem dostave, in z vami komuniciramo s pomočjo našega "ticket", ki spada k vašemu računu pri nas. Servis si prizadeva, da hitro reši probleme dostave. Povprečno se dostava opravi v roku od 2 do 8 delovnih dni. Za ta rok ni garancije. Zgodi se, da blago zamuja zaradi težav in problemov med dostavo. Zadnji rok dostave je 20 dni po prejemu vašega plačila . Pri preklicu vašega naročila vam vrnemodenar, če to zahtevate .

Če ste zdoma med dostavo, bo dobavitelj pustil obvestilo o prispeli dostavi. Stranka mora sama čimprej kontaktirati dobavitelja, da bo prišla do svojih izdelkov.

Če se blago dostavi pri montažnem servisu, mora stranka kontaktirati servis za srečanje. Stranka lahko spremlja prejem izdelkov na montažnem servisu s pomočjo številke sledenja. Servis ima vaše podatke in vas lahko tudi po prejemu blaga kontaktira.

Vrnitev blaga

Stranka lahko v roku 7 dni zavrne naročeno blago, če za to plača poštne stroške. Zavrnjeni izdelki morajo biti v izvirnih embalažah, v brezhibnem stanju in brez sledov uporabe. S pismom bo stranka AD TYRES INTERNATIONAL SLU obvestila o zavrnitvi blaga.

Preprosteje : AD TYRES INTERNATIONAL SLU lahko odpelje vaše blago in vam vrne denar v roku 30 dni, brez stroškov za zavrnitev blaga.

Če so bili izdelki montirani ali uporabljeni, denar ne bo povrnjen.

Kdo smo

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Au capital de 100.000 EUR
Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra
NRT : L-711448-M Recording Date : 30/05/2016
Email: cm(a)adtyre.com - Phone: +376 810 888

Kako nas kontaktirate ?

Dostop do nas je možen samo preko kontaktiranja komercialnega servisa za komercialna vprašanja in preko ticket sistema za poprodajni servis.

Kontaktirajte naše ekipe : kliknite tukaj.

Varnost plačila

Razne faze plačilnega procesa med stranko in našim plačilnim sistemom - HIPAY - so popolnoma šifrirane in zaščitene. Uporaben protokol je SSL v stiku z e-bančnim sistemom.

To pomeni, da informacije v zvezi z naročilom in številko kartice niso prenosne na spletu v nešifrirani obliki.
Številka kartice ni natisnjena na dokumentih, računih, potrdilah o plačilu ali drugih papirjih.
prodajalec nima dostopa do številke kartice.
HIPAY ne shranjuje številke kartic potem, ko je banki prodajalca poslal plačalno transakcijo.
To pomeni, da nihče nima dostopa do podatkov kartic kupcev bodisi na spletu, bodisi v pismu.

Odpravili smo tveganje hakiranja kartic za stranko, ki kupuje na AD TYRES INTERNATIONAL SLU s sistemom HIPAY.

Applicable law and jurisdiction

The present General Terms and Conditions of Sale and the agreement between AD TYRES INTERNATIONAL SLU and the Customer are governed by Andorran law.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU will nevertheless seek an amicable solution before any legal action is taken.