Pnevmatika Delmax

Družba BC Tire Australia, ki je bil prvotno ustvarjena za upravljanje in razvoj blagovne znamke DELMAX v Avstraliji, je bil ustanovljena marca 2016 za trženje pnevmatik za 4X4, športna terenska vozila, tovornjake, avtobuse in osebna vozila. Tako je bilo aprila 2016 v Dandenongu odprta prva lokacija Victoria.
Kot vodilna blagovna znamka na trgu in kot ponudnik visoko zmogljivih in visokokakovostnih izdelkov, je DELMAX sklenil sporazum o zagotavljanju kakovosti, da lahko svoje izdelke ponuja na evropskem in severnoameriškem trgu.

Pnevmatika Delmax avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Delmax

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Delmax in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.