Pnevmatika Fortune

Fortune je na Kitajskem znana blagovna znamka pnevmatik. Fortune je pet let zapored ekskluzivni dobavitelj pnevmatik za Grand Prix China Super Truck .
Mešana družba (joint-venture) ji je prinesla novo usmeritev. Zdaj je to blagovna znamka, katere promocija je ključnega pomena za Cooper Chengshan. Zato se radialne pnevmatike Fortune za tovornjake in avtobuse zdaj dobro prodajajo tako na mednarodnem trgu kot tudi na kitajskem ozemlju.

Pnevmatika Fortune avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Fortune

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Fortune in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.