Pnevmatika Barum

Barum je proizvajalec na Češkem. Proizvodnji pnevmatik se je posvetil že več kot pred petdesetimi leti. Znamka se odlikuje zkakovostjo svojih pnevmatik in ponuja širok izbor izdelkov.

Od leta 1997, Continental v Nemčji izključno komercializira pnevmatike Barum. Znamka je bila ustanovljena 1924. leta in je začela delovati na področju pnevmatik leta 1934.
Pnevmatike Barum Vam nudijo izvrstno razmerje cena/kakovost.

Pnevmatika Barum avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Barum

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Barum in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.