Pnevmatika Uniroyal

Uniroyal je hčerinska družba skupine Continental. Specializirala se je za posebne deževne gume. Od leta 1969 Uniroyal si zamišlja pnevmatike, ki so sposobne vožnje na suhem kot na mokrem terenu. Firma, ustanovljena 1892 leta, se je združila z Continental AG v 80ih letih dvajsetega stoletja Znamka se odlikuje z dobrim razmerjem cena/ kakovost in se naslanja na ugled nemške družbe Continental.

Pnevmatika Uniroyal avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Uniroyal

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Uniroyal in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Tehnologija znamke Uniroyal

Tehnologija Shark Skin (SST)
Tehnologija Shark Skin (SST)

Za največjo varnost v situaciji akvaplaninga zaupajte tehnologiji Shark Skin. Navdih smo črpali iz izjemne teksture kože morskih psov in prenesli genialnost Matere Narave v naše pnevmatike RainSport 3 in RainExpert 3.
Kot ste morda opazili, imajo morski psi na videz gladko in spolzko kožo, vendar je v resnici prekrita z drobnimi luskami, podobnimi prepletu majhnih zob. Te ne služijo zgolj za zaščito živali, ampak se tudi dvigajo, da pomagajo telesu pri učinkovitejšem, hitrejšem in manj upornem premikanju skozi vodo.
Posnemajoč naravo, smo naše pnevmatike RainSport 3 in RainExpert 3 opremili s to tehnologijo Shark Skin (SST), ki je navdihnjena s temi prepletenimi luskami. Bionika nam je omogočila, da smo naše vzorce rezbarjenja opremili z reprodukcijo učinka morskega psa, ki pomaga hitro odvajati vodo izpod pnevmatike.

Self Supporting Runflat (SSR)
Self Supporting Runflat (SSR)

Pnevmatika Runflat, imenovana SSR pnevmatika pri Uniroyal (self-supporting-runflat), je opremljena z ojačanim bokom, ki preprečuje stiskanje boka med platiščem in cesto v primeru prebijanja, in s tem izpuščanje. Zato lahko tudi v primeru okvare prevozite do 80 kilometrov s hitrostjo največ 80 km/h, da imate čas, da se odpravite do najbližje garaže.

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.