Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Pirelli avtomobil

Pnevmatika Pirelli

Pirelli je italijanski proizvajalec pnevmatik, ki je v nekaj letih postal velikan na mednarodnem trgu pnevmatik. Ustanovili so ga leta 1872 in registrirali na Milanski borzi leta 1922 . Tako se Pirelli ponaša z dolgo industrijsko tradicijo, ki je zmeraj znala kombinirati sposobnost za inovacijo s kakovostjo izdelkov in atraktivne ponudbe. Že več kot eno stoletje je sinonim za inovacijo in vrhunsko tehnologijo. Podjetje je lastnik 19 tovarn po vsem svetu in trguje z več kot 160 državami. Da bi s svojo dejavnostjo zmanjšal onesnaževanje okolja, je proizvajalec razvil strategijo « green performance », da bi dal prednost tehnološko dognanim izdelkom in servisni službim ki bi čim manj škodili okolju. Pirelli že dolga leta sodeluje s Formulo 1.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

Tehnologija znamke Pirelli

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)
Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) omogoča zmanjšanje hrupa, ki ga povzročajo pnevmatike ob stiku s cesto. Hrup kotaljenja vključuje vse vibracije, ki se oddajajo v strukturo in se širijo v vozilo. Sistem Pirelli Noise Cancelling System™ omogoča povečanje udobja voznika z zmanjšanjem tega hrupa kotaljenja.
Te vibracije so dobesedno absorbirane s patentirano Pirelli peno, kar zmanjšuje hrup, ki prihaja v notranjost vozila, za izboljšano udobje v primerjavi s klasičnimi pnevmatikami.
Z Pirelli Noise Cancelling System™, se oddaja dva do tri decibele manj, kar pomeni vsaj dvakrat manj hrupa znotraj vozila.

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revolucionira vožnjo po predrtem pnevmatiku z ustvarjanjem nove generacije samopopravljivih pnevmatik, ki zagotavljajo varnost in omogočajo nadaljevanje vožnje po predrtem pnevmatiku, hkrati pa ohranjajo popoln nadzor nad avtomobilom.
Dejansko lahko z tehnologijo Seal Inside™ vozilo, katerega pnevmatika je prebodena z zunanjim predmetom, v 85% primerov nadaljuje vožnjo, saj tlak zraka ostane nespremenjen. Ta evolucija tako odpravlja veliko večino nesrečnih situacij, ki so posledica izgube tlaka v predrtem pnevmatiku.
Z pnevmatiko Seal Inside™ vas predrta pnevmatika ne pusti na cedilu sredi nikjer: lahko se vrnete domov, da zamenjate pnevmatiko, ali pa se neposredno odpravite v garažo.
Ta tehnologija Seal Inside™ je uporabna za vsa vozila glede na dimenzije pnevmatike.

Faza 1
Zunanji predmet, kot je žebelj, je obdan z mastiksom, ki je prisoten v pnevmatiki.
Faza 2
Če je predmet izstreljen, mastiks postopoma zapolni luknjo, ki jo je pustil predmet.
Faza 3
Ko je predmet popolnoma iz pnevmatike, je luknja popolnoma zapolnjena in zatesnjena, kar preprečuje kakršnokoli izgubo tlaka.
LiveChat
Whatsapp Messenger