Pnevmatika Sentury

Ustanovljeno leta 2009, je Qingdao Sentury Tire Co., Ltd. globalni proizvajalec poletnih in zimskih pnevmatik za osebna vozila, vozila z ultra visokimi zmogljivostmi, SUV-je, dostavna vozila in terenska vozila.

Pnevmatike Sentury se prodajajo v več kot 150 državah v Severni, Južni in Srednji Ameriki, Evropi, Afriki, Oceaniji in Aziji.
V Aziji je Sentury Tire prvi dobavitelj za avtomobilske proizvajalce.

Sentury je na čelu najnovejših tehničnih inovacij in si nenehno prizadeva izboljšati kakovost svojih izdelkov.
Leta 2023 je Sentury predstavil prvo kitajsko EV pnevmatiko pod imenom Sentury Qirin 990 EV. To je avtomobilska pnevmatika, posebej zasnovana za električna vozila.

Pnevmatika Sentury avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Sentury

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Sentury in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Avtomobil

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.