Pnevmatika Nordexx

Nordexx je privatna znamka, ki jo izvaža NDI (Nordisk Daek Import). Znamka je distribuirana v Evropo in proizvedena na Kitajskem. Nudi izbor pnevmatik za avtomobile in tovorna vozila. Pnevmatike Nordexx ugovarjajo največjim zahtevam na področju varnosti in zanesljivosti. Te gume so dobili certifikacije evropskih in amerikanskih standardov. Najbolj pomembne veletrgovci distribuirajo Nordexx v številnih garažah.

Pnevmatika Nordexx avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Nordexx

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Nordexx in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

4x4 / SUV

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.