Pnevmatika Taurus

Pnevmatike za osebna vozila Taurus izdelujejo v evropski tovarni v lasti enega vodilnih svetovnih proizvajalcev pnevmatik. Madžarsko podjetje Ruggyanta Árugyár je bilo ustanovljeno leta 1882 v Budimpešti.
Blagovna znamka Taurus je bila ustvarjena leta 1913, njen logotip pa leta 1923.
Leta 1973 je bila blagovna znamka Taurus uporabljena za vse izdelke, ki jih proizvaja podjetje, skupaj z blagovnimi znamkami Emergé (oprema za naftno industrijo), Palma (predmeti za kampiranje, mehi itd.), Cordatic itd. Istega leta je podjetje prevzelo ime Taurus-Caoutchoucs Hungrois.
Leta 1996 se je leta 2013 združil z enim največjih proizvajalcev pnevmatik na svetu
in izdeluje pnevmatike za osebna vozila od leta 2013 - sto let po rojstvu znamke.

Pnevmatika Taurus avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Taurus

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Taurus in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.