Pnevmatika Debica

Znamka Debica, filijala družbe Goodyear-Dunlop, je začela delovati leta 1937 in se lahko pohvali z dolgo izkušnjo na področju izdelovanja pnevmatik.

Zelo pogosta je Debica na Poljskem, sicer pa izvaža 73% svoje proizvodnje v evropske države. Debica zagotavlja zelo dobro razmerje cena/kakovost za dosežke, ki se lahko merijo z dosežki prestižnih znamk.

Pnevmatika Debica avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Debica

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Debica in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

4x4 / SUV

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.