Pnevmatika Infinity

Ustanovljena v teh zadnjih desetih letih, znamka Infinity je plod pomembnega razvoja na področju inženirstva in raziskavo. Pnevmatike Infinity so srednje kvalitete (medium) in zagotavljajo zelo zanesljivo dolgotrajnost. Infinity je postavil inovqtivni tehnološki procesi, da bi zmanjšal porabo gorive vozil. Pnevmatike izdelujejo v skladu kakovostnih norm visoke ravne. Infinity je prisoten povsod po svetu in nudi pocene gume.

Pnevmatika Infinity avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Infinity

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Infinity in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

4x4 / SUV

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.