Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Compasal avtomobil

Pnevmatika Compasal

Podjetje Qingdao Compasal Tire Co, ki se naslanja na proizvajalca pnevmatik Haohua s sedežem v mestu Weifang v kraju Shandong, se s 100-odstotno ekskluzivnostjo uveljavlja kot podjetje, odgovorno za razvoj in prodajo pnevmatik znamke COMPASAL po vsem svetu. V glavnem je specializirano za načrtovanje in dobavo vseh vrst radialnih pnevmatik, bodisi za osebna vozila, za športna terenska vozila, za lahka ali težka tovorna vozila, avtobuse, potovalne avtobuse in druge.

Podjetje Compasal uživa veliko popularnost tako na lokalnem in kot na mednarodnem trgu in se uveljavilo kot vodilna kitajska blagovna znamka. Blagovna znamka COMPASAL ima široko paleto radialnih pnevmatik za osebna vozila, radialnih pnevmatika za lahka tovorna vozila, A/T, H/T, M/T, VAN in TBR. Vsi modeli so oblikovani v skladu z najnovejšimi tržnimi zahtevami nadarjene ekipe za raziskave in razvoj.

Compasal ustreza standardom kakovosti, odobrenim po vsem svetu, kot so DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949 itd. Vse pnevmatike so izdelane s prvovrstno opremo in pod strogim sistemom vodenja kakovosti, da se zagotovi najvišja stabilnost.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

celoletne

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

Letna
LiveChat
Whatsapp Messenger