Pnevmatika CST

Pnevmatike znamke CST vam predstavlja družba Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Cheng Shin Tire je z več kot 20.000 zaposlenimi največji svetovni proizvajalec pnevmatik za kolesa in ponuja izdelke v številnih drugih kategorijah.

Blagovna znamka CST, ki se distribuira v več kot 150 državah, pokriva široko paleto tržnih sektorjev. Izdelki CST vključujejo pnevmatike in zračnice za kolesa, motocikle in mopede, terenska vozila, avtomobile, tovornjake, viličarje, kmetijske, travniške in vrtne stroje.

Operaterji CST se s tremi tovarnami v Xiamenu na Kitajskem ponašajo s proizvodnjo vrhunske opreme, inovativne tehnologije in s posebnim poudarkom na kakovosti, dostavi in ​​zadovoljstvu strank. CST se drži najstrožjih mednarodnih standardov. Podjetje je pridobilo številne certifikate in nagrade, med drugim DOT (ameriško ministrstvo za promet), ISO9001, E-Mark, TS 16949 in znano nagrado China Brand Award.

Z vrhunskimi proizvodnimi operacijami in visoko učinkovito logistiko CST postavlja standard odličnosti v industriji pnevmatik. Pri družbi CST koncepti kakovosti, integritete in storitev niso le besede: so osnova podjetja, od najvišjega vodstva do osnovne delovne sile in še več.

Pnevmatika CST avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili CST

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov CST in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.