Pnevmatika Hilo

Hilo je najhitreje rastoči proizvajalec pnevmatik na svetu, ki proizvaja celotno linijo pnevmatik za osebna vozila, zimske pnevmatike, pnevmatike za športna terenska vozila, gospodarska vozila in majhne prikolice (ST), pa tudi celotno linijo radialnih pnevmatik za vse vrste cest in ekstremnih vremenskih razmer.
Vse te pnevmatike so pridobile najzahtevnejše certifikate kakovosti na svetu. Hilo ponuja tudi široko izbiro radialnih terenskih pnevmatik za nekatere največje členjene in nečlenjene prekucnike v rudarski industriji, pa tudi za kolesne nakladalnike, rovokopače, grederje, rezalnike, žerjave, traktorske bagre in številne druge stroje, vključno med drugim z rudarskimi stroji globinsko in površinsko kopanje.

Pnevmatika Hilo avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Hilo

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Hilo in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.