Pnevmatika Superia

Odkrijte razliko in uživajte v prijetni vožnji z visokokakovostnimi pnevmatikami Superia. Sodobne pnevmatike z vrhunsko tehnologijo, ki so jih oblikovali evropski in azijski inženirji, vam zagotavljajo optimalne rezultate glede varnosti, udobja in splošne zmogljivosti. Pnevmatike ustrezajo mednarodnim standardom kakovosti in zmogljivosti ter so certificirane v skladu z mednarodnimi predpisi. Zahvaljujoč obsežnim raziskovalnim in razvojnim programom lahko pnevmatike Superia izpolnijo vse trenutne želje voznikov in vozil na mednarodnem trgu pnevmatik.

Pnevmatike Superia so zasnovane in izdelane v skladu z evropskimi in mednarodnimi predpisi: oznaka E, oznaka S, skladnost z REACH, M + S, 3PMSF (simbol snežinke).

Certifikat oznake E zagotavlja dimenzije, obremenitev in hitrost skladnosti z minimalnimi standardi EU ali mednarodnimi standardi (UN/ECE - Gospodarska komisija Združenih narodov za Evropo). Certifikat oznake S (zvočna oznaka) kaže, da je raven hrupa pnevmatik v skladu z evropskimi ali mednarodnimi standardi (UN/ECE).

Uredba REACH (uredba Evropskega parlamenta o registraciji, ocenjevanju, odobritvi in ​​omejevanju kemikalij), objavljena leta 2007, omejuje uporabo kemikalij, ki negativno vplivajo na zdravje ljudi in okolje. Oznaka M + S ("blato in sneg") je izjava proizvajalca, da uporabljena tekalna površina in uporabljeni material zagotavljata boljšo vozljivost po blatu in snegu kot običajne standardne pnevmatike. Uredba 3PMSF (simbol snežinke znotraj gore s tremi vrhovi) zahteva, da imajo snežne pnevmatike delujejo minimalno sposobnost zaviranja in oprijema na snegu.

Pnevmatika Superia avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Superia

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Superia in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.