Pnevmatika Keter

Družba Qingdao Keter Tire Co, Ltd ima sedež v Qingdau v provinci Shandong, kjer je največja baza za proizvodnjo pnevmatik na Kitajskem, in je specializirana za izvoz različnih modelov kitajskih pnevmatik. Podjetje Keter, ki je bilo ustanovljeno oktobra 2009, je mlado in dinamično podjetje. Letni obseg prodaje družbe Keter je iz leta v leto zelo hitro naraščal in leta 2014 dosegel 50 milijonov ameriških dolarjev.

Keter je zdaj lastnik dveh blagovnih znamk: KETER in INTERTRAC, ki zajemata vse serije pnevmatik srednjega razreda TBR, radialnih pnevmatik za osebna vozila in OTR, pa tudi rabljene pnevmatike Port, pnevmatike Forklift, Skid steer itd. Vsi izdelki Keter so pridobili certifikate ISO9001, ISO / TS16949, CCC, E-mark, DOT, GSO/GCC, SONCAP, INMETRO in NOM.
Blagovna znamka KETER izvaža v več kot 110 držav in ima mrežo ekskluzivnih agentov v 40 državah.

Pnevmatika Keter avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Keter

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Keter in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

4x4 / SUV

Letna
Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.