Pnevmatika Grenlander

Družba Handong Yuelong Rubber Group Co., Ltd. je že 30 let proizvajalec izdelkov iz gume. Zahvaljujoč tehnološkemu napredku in širitvi obsega proizvodnje podjetje Grenlandercompany v glavnem proizvaja pnevmatike z jeklenim trupom za tovornjake in pnevmatike s poljeklenim trupom za avtomobile. Njen sedež je v Weifangu.
Skupina ima dva proizvodna obrata: na lokaciji Shouguang v glavnem izdelujejo pnevmatike z jeklenim trupom za težka tovorna vozila z letno proizvodno zmogljivostjo 1,6 milijona enot, na lokaciji Caoxian pa vsako leto proizvedejo 25 milijonov enot radialnih pnevmatik s poljeklenim trupom za avtomobile in 5 milijonov enot pnevmatik z jeklenim trupom za tovornjake. Greenlander zaposluje več kot 3.500 oseb, vključno z več kot 190 tehniki.

Pnevmatika Grenlander avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Grenlander

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Grenlander in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.