Iskanje po dimenzijah
Pnevmatika Double Coin avtomobil

Pnevmatika Double Coin

Na Kitajskem je kovanec (coin, v angleščini) simbol "sreče". Ko je družba leta 1934 izdelalo svojo prvo pnevmatiko s tekalno plastjo, je Double Coin želel kupcem zagotoviti kakovostne izdelke, ki bi jih z veseljem uporabljali.
Ime "Double Coin" (dvostranski kovanec) je na nek način želja in obljuba uspeha vsaki od strank. Odkar so bile leta 1992 v ZDA prodane prve pnevmatike TBR, je bil cilj podjetja zagotoviti kupcem več dodane vrednosti, kot so si lahko predstavljali. To pomeni, da jim ponudimo več kot celotno paleto visokokakovostnih pnevmatik TBR in OTR po konkurenčnih cenah. Gre za zagotavljanje najvišje možne ravni storitev in podpore, tako da stranka dobi najboljšo nakupno izkušnjo.
. Od svoje ustanovitve je družba Double Coin zrasla in brez pravega konkurenta zasedla vodilno vlogo med kitajskimi proizvajalci pnevmatik. Od proizvodnje prve radialne pnevmatike za tovornjake na Kitajskem do izdelave prve preverjene pnevmatike EPA SmartWay® je družba Double Coin odprla pot drugim kitajskim proizvajalcem pri uporabi naprednih tehnologij za izdelavo boljših pnevmatik. Leta 1989 je Double Coin v sodelovanju z Firestone Tire pridobil tehnologijo konstrukcije pnevmatik brez zračnic, ki izboljšuje vzdržljivost in zmogljivosti.
V letih 2001 in 2011 je Double Coin ustvaril mešane družbe (joint-ventures) z Michelinom. Družba Double Coin je sodelovala tudi v tehnoloških projektih, ki so si jih delili z drugimi velikimi družbami, med njimi Beakart za jeklene žične vrvi, Chevron za industrijsko oglje in sintetični kavčuk ter Huayi Group za petrokemijo. Te tehnološke naložbe so bile vključene v proizvodnjo visokokakovostnih pnevmatik TBR in OTR.

Najbolj prodajani profili

Avto/ Osebna Vozila

zimske
celoletne

4x4 / SUV

Gospodarska vozila / Kombije

Letna
celoletne
LiveChat
Messenger