Urednik

To spletno stran ureja AD TYRES INTERNATIONAL SLU.
Sedež podjetja je na C. Prat de la Creu, 59-65, AD500 Andorra la Vella, Andorra.
VAT SI23751720, Capital 1.000.000 EUR · Recording Date : 30/05/2016
Publication director: Hugo LACASSE · Email: cm(a)adtyre.com · Phone: +376 810 888
Spletno gostovanje: AD TYRES INTERNATIONAL SLU, C. Prat de la Creu, 59-65, AD500 Andorra la Vella, Andora, Telefon: +376 810 888, E-pošta hosting@adtyre.com.
Na namenskih strežnikih, ki so v najemu pri OVH Gmbh +49 681 906730 Christophstraße 19, 50670 Köln Nemčija.

Odgovornost

Vse informacije, ki jih najdete na tej spletni strani, so objavljene "take, kot so". AD TYRES INTERNATIONAL SLU ne prevzema odgovornosti in ne odgovarja za nikakršno škodo, ki bi bila povezana z uporabo teh informacij. AD TYRES INTERNATIONAL SLU ni odgovoren za pravilnost, niti za napake ali morebitne opustitve na tej spletni strani. Uporabnik je sam odgovoren za uporabo teh informacij. AD TYRES INTERNATIONAL SLU lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila, posebno zaradi ažurnosti spletne strani. AD TYRES INTERNATIONAL SLU ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, bodisi posredno, bodisi neposredno, ki bi izvirala iz uporabe te spletne strani. Druge spletne strani, ki si delijo hiperpovezavo s to spletno stranjo, niso nadzorovane, AD TYRES INTERNATIONAL SLU torej ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino. Uporabnik je sam odgovoren, ko jih uporaba.

Copyright

Celotna vsebina te spletne strani spada pod Andorrane zakonodajo, kar se tiče lastniniskih in intelektualnih pravic. Vse pravice prizadržane, s fotografskimi in ikonografskimi dokumenti vred.

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.