Pnevmatika Riken

Riken je japonski proizvajalec v lasti družbe Michelin. V industrijskem sektorju deluje od leta 1917. Ime Riken je kratica za "Riken Gomu", izvirno ime znamke. Proizvajalec je začel izvažati pnevmatike v Veliko Britanijo leta 1979. Potem je doživel zavidljivo rast v Evropi. Inovacije, tehnologija in kakovost so postale gesla znamke. Riken nudi popoln izbor gum za avtomobile, kombije in težka tovorna vozila in kombinira estetiko s tehnologijo na vrhunski ravni.

Pnevmatika Riken avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Riken

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Riken in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.