Pnevmatika TRI-ACE

Blagovna znamka Tri-Ace je bila registrirana leta 2002. Podjetje je specializirano za raziskave in razvoj radialnih pnevmatik ter prodajo in trženje po vsem svetu. Tri-Ace ima ekipo prekaljenih tehničnih strokovnjakov, ki jo sestavljajo strokovnjaki, sestavljeni iz vodilnih kadrov največjih svetovnih proizvajalcev pnevmatik, ki so obvladali najsodobnejše tehnologije za načrtovanje in razvoj pnevmatik.

Družba sodeluje tudi s Tajvanskim centrom za raziskave in preizkušanje avtomobilov (ARTC) pri raziskavah in razvoju novih vzorcev tekalne plasti ter različnih laboratorijskih in terenskih testih.

S prilagodljivim in hitrim odzivom na spreminjajoče se povpraševanje ter izkušeno prodajno in tržno skupino, ki tesno sodeluje z vsemi partnerji, so odtisi pnevmatik Tri-Ace pokrivali Severno Ameriko, Južno Ameriko, Evropo, Oceanijo, Bližnji vzhod itd.

Podjetje se zavzema za zagotavljanje najboljših rešitev in ponujanje izjemnih izkušenj v vožnji vsem svojim strankam!

Pnevmatika TRI-ACE avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili TRI-ACE

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov TRI-ACE in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Avtomobil

Letna

4x4 / SUV

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.