Pnevmatika Altenzo

Altenzo je zahteven in odgovoren proizvajalec pnevmatik. Deluje v Avstraliji. Pnevmatike ustrezajo zadnjim standardom kakovosti, da bi zadovoljile visoki zahtevnosti svojih strank. Vse pnevmatike Altenzo ustrezajo obveznim odobritvam. Avstralski dizajnerji in inženirji, zasnovalci gum, spoštujejo zelo precizne kakovostne standarde, ki so trenutno v veljavi.
3 vrhunske modeli se posebno odlikujejo : Equator, Comforter in Navigator. Altenzo Vam nudi maksimum učinkovitosti po zelo konkurenčni ceni, bodisi za osebna vozila, bodisi za gospodarska vozila.

Pnevmatika Altenzo avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Altenzo

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Altenzo in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.