Pnevmatika Gremax

Od leta 1986 je znamka Gremax cenjena zaradi kakovostnih pnevmatik, ki imajo certifikacije standardov ISO9001, DOT, ECE,CEE,SASOBGCC,INMETRO. Gremax je sledil procesom izdelovanj, ki jih uporabljajo na francoskem, ameriškem in nemškem trgu. Prodajajo jih povsod po svetu. Pnevmatike Gremax odlikujeta zelo velika odpornost proti udarcem in garancija za mehko in zanesljivo vožnjo. Pnevmatike Gremax proizvajajo na Kitajskem in nudijo zelo dobro razmerje cena/kakovost. Njihov proces izdelovanja je podoben tistemu, ki ga uporabljajo pnevmatike Autogrip, Tracmax in Crown.

Pnevmatika Gremax avtomobil

Najbolj prodajani profili

Vsi profili Gremax

Prebrskajte našo obsežno ponudbo modelov Gremax in najdite tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Uživajte v najboljših cenah na celotni naši izbiri!

Gospodarsko vozilo / Kombi

Nadaljujte z brskanjem brez soglasja >
O piškotkih in drugih sledilnikih
Liderpnevmatik.si (AD TYRES) in njegovi partnerji (Google, Hotjar, Microsoft) uporabljajo identifikatorje (piškotke) in druge sledilnike (spletno shranjevanje), da zagotovijo pravilno delovanje spletnega mesta, olajšajo brskanje, izvedejo statistične meritve in prilagodijo njegove oglaševalske akcije. Piškotki in drugi sledilniki, shranjeni v vaši napravi, lahko vsebujejo osebne podatke. Prav tako ne nameščamo nobenih piškotkov ali drugih sledilnikov brez vaše svobodne privolitve in soglasja, razen tistih, ki so bistvenega pomena za delovanje spletnega mesta. Vašo izbiro hranimo 6 mesecev. Soglasje lahko kadar koli prekličete tako, da odprete stran s piškotki in drugimi sledilniki. Lahko se odločite za nadaljevanje brskanja, ne da bi sprejeli piškotke ali druge sledilnike. Zavrnitev ne preprečuje dostopa do storitev AD TYRES. Za več informacij vas vabimo, da si ogledate stran s piškotki in drugimi sledilniki.
Prilagodi piškotke
LiveChat
Napaka, prosimo vas, da poskusite še enkrat, in da nas kontaktirate, če se problem ponavlja.