Pogosta vprašanja

Ali so pnevmatike, ki se prodajajo na internetu, enakovredno tistim, ki jih dobim v vulkanizerstvo ?

Da, pnevmatike, ki jih prodajamo na našem portalu, so nove in podobne tistim, ki jih prodaja vaš trgovec. Liderpnevmatik.si je namreč dobavitelj več servisov in veletrgovcev v Franciji.


Kje se da montirati pnevmatike, kupljene preko interneta ?

Ni problema za montažo, lahko si izberite servis za prejem in montažo vaših pnevmatik direktno med opravljanjem naročila na našem portalu. Lahko prejmete vaše pnevmatike tudi doma in se potem napotite za montažo v neki servis, naveden na portalu.


Koliko časa je potrebno za dostavo pnevmatik ?

Za vsako gumo obvestimo rok dostave direktno na košarici. Dostava je zanesljiva in hitra.


Kaj se zgodi, če sem med dostavo zdoma ?

Ni problema. Dobavitelj bo pustil obvestilo o prispeli dostavi z vsemi podatki, s katerimi ga boste lahko kontaktirali in določili drug datum prejema. Če ne boste odgovorili na to obvestilo, se bo dobavitelj pnevmatik še enkat oglasil pri vas. Če boste še vdrugič odsotni, bodo vaše pnevmatike 15 dni na razpolago v skladišču, ne daleč od kraja dostave.


Ali je plačilo varno ?

Varno plačevanje ureja podjetje HIPAY, strokovnjak za plačilo preko spleta. HIPAY je pojem na tem področju, torej s plačevanjem na našem portalu ne boste ničesar tvegali. Portal uporablja način 3D secure, ki zagotavlja popolno varnost plačevanja.


Ali so pnevmatike, ki so na razpolago na portalu, na zalogi. ?

Da. Odkar nudimo gume na portalu, jih imamo na zalogi in nam jih je možno hitro dostaviti.


Ali je sledenje mojega naročila možno ?

Da. Za vsako blago lahko pošljemo številke sledenja.


V primeru dostave v montažni servis, me servis pokliče po prejemu pnevmatik ?

Da. Po prejemu vaših pnevmatik, vas mora trgovec poklicati da bi določili srečanje. Obveščini ste o prejemu tudi s številko sledenja.