Najem moderiranja

Uporabnik lahko pusti komentar ali mnenje o: izdelku, partnerju za urejanje ali našem spletnem mestu. V ta namen izbere uporabniško ime (svoje ime ali psevdonim). Uporabnik je obveščen, da je uporabljeni psevdonim lahko predmet moderiranja in ne sme na noben način kršiti pravice intelektualne lastnine tretjih oseb ali kršiti spodaj navedenih pogojev. Uporabnik je odgovoren za komentarje, ki jih pošlje na spletno mesto; zavezan je veljavnim pravnim in regulativnim določbam, zlasti tistim, ki preprečujejo zlorabo svobode izražanja.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU si pridržuje pravico, da ne objavi ali izbriše komentarja, ki bi bil v nasprotju z naslednjimi pogoji in zlasti:

  • nasilne, obrekovalne, žaljive, nezakonite ali obscene pripombe;
  • kakršnega koli posega v zasebnost in bolj splošno osebnostnih pravic katere koli osebe;
  • pripomb, ki ogrožajo človekovo dostojanstvo;
  • komentar, ki ovrže, degradira ali nadleguje katerega koli drugega uporabnika, naših zaposlenih ali naših partnerjev;
  • spodbujanje k nasilju, kaznivo dejanje,
  • kakršne koli kršitve varstva osebnih podatkov tretje osebe;
  • vsebina, ki krši pravice intelektualne lastnine tretjih oseb (zlasti v členih, delih), za katere nima potrebnih pooblastil avtorjev in / ali pooblaščencev.

Sporočila, ki ne spoštujejo teh pravil, lahko izbrišete brez obvestila.

Kot taka bo avtor neobjavljene pripombe čim prej obveščen po elektronski pošti o razlogih, zakaj obvestilo ni bilo objavljeno.

Uporabniki lahko zahtevajo pojasnila o moderiranju s pomočjo naslova kontaktnih strani spletnega mesta (z navedbo e-pošte, vzdevka in URL-ja zadevnega članka), vendar nobene pripombe, ki namigujejo na delo z moderiranjem, ne bodo na spletu.

V primeru neskladnosti s temi pravili si podjetje AD TYRES INTERNATIONAL SLU pridržuje pravico, da sistematično zavrne uporabnikove komentarje, začasno ali trajno ustavi dostop do storitve komentarjev uporabnika.

Zmernost ne omogoča vnaprejšnjega odkrivanja vseh nedovoljenih vsebin in zlasti vsebine, ki krši pravice tretjih oseb, uporabnik jamči AD TYRES INTERNATIONAL SLU za vsako dejanje ali pritožbo, ki sledi nastavitvi njegovega komentarja, če se izkaže, da je nezakonita

AD TYRES INTERNATIONAL SLU zagotavlja uporabniku in lastnim storitvam za moderiranje napravo za poročanje:

  • zlorabe in pripombe, ki se lahko štejejo za neskladne s temi pogoji uporabe ali zakonom;
  • dvomi o verodostojnosti mnenja.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU bo brez posledic tega opozorila, če bo poročilo dovolj motivirano. Zato lahko prosto umakne pripombo, za katero meni, da ni v skladu s temi splošnimi pogoji uporabe ali zakonom, in to brez formalnosti ali predhodnega opozorila.

Uporabnik bo poskrbel, da se izognemo nepovezanim, neutemeljenim govoricam, napačnim informacijam, šalom slabega okusa in dvomljivim primerjavam. Da bi ga vsi razumeli, bo uporabnik napisal berljiva in razumljiva sporočila: nobenega jezika SMS, komentarjev z velikimi tiskanimi črkami ali v tujem jeziku (razen izjem). Pripomba nikoli ne bo spremenjena, da bo izpolnjevala zahteve iz listine, ampak bo črtana neposredno. Komentarji, ki se odzivajo na izbrisani komentar, se lahko izbrišejo.

LiveChat
Whatsapp Messenger